Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARD][S1] Waleczni.net - Najlepszy prywatny serwer.

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez ostatnie miesiące gra przeszła wiele zmian, gracze uczestniczyli w BETA Testach i odbyli ponad 500.000 wypraw i 100.000 ataków na arenie, no cóż godne podziwu, dlatego pragnę podziękować każdej osobie pomagającej w rozwoju serwera a także osobą które przyczyniły się do poszukiwania błędów i bugów w grze, naprawdę świetna robota z waszej strony dlatego serwer 1 powstał dla was ! , bez was serwer by już nie istniał, daliście mi poparcie w walce o jak najlepsze efekty :)

[serwer 1 Waleczni.net]

Każdy gracz na start dostaje 30 rubinów a także 1150 złota, broń i tarczę aby mógł iść i zawalczyć w pierwszych wyprawach leśnych :)

Czy warto u nas zagrać ?

- doświadczona ekipa która stale poprawia błędy w grze

- miła i przyjemna atmosfera na serwerze

- rozbudowany infes gry

- nowe wyprawy , lokalizacje a także zmagania w kampanii.

- Stabilny VPS aktywny 24/7 czekający na graczy.

waleczni.net

https://www.youtube.com/watch?v=kTYguyrjk4g

Opublikowano

Właśnie zacząłem grać na Waszym serwerze i przyznaję jestem miło zaskoczony, interfejs gry prosty i intuicyjny, a sama gra sprawia przyjemność. Postaram się pomóc chociażby poprzez  dotacje, serdecznie pozdrawiam i zapraszam innych, którzy wciąż się zastanawiają czy zagrać ;)

Opublikowano

W takim układzie zamykam tą prezentacje, utworzycie nową w dziale gry której serwer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...