Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] BędziemySpiewać

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ktoś jest gm a nie zna znaczenia słowa reflink no ale już wyjaśniamy.

Reflink - Czyli link polecający. Np. jeżeli ktoś się na nim zarejestruje, a Ty czerpiesz z tego korzyści. " A tam był link do str gł mojego fanpage. Więc kto chciał mógł zostawić lajka bądź też nie. Więc nie korzystałem z tego jako refa.
A na ss który ty dałeś jest napisane  " Chcesz to lajkuj nie chcesz to nie lajkuj " 
Tak samo tabela 
9776614318593451387844.png

UWAGI : udostępnienie linku celem uzyskania korzyści 

Po za tym powiem Cie takie korzyści na tym linku były jak nie wiem co..
Ale jak znam to forum to ty dodasz odp po czym zamkniesz temat bo nie masz na tyle odwagi aby dalej prowadzić tą rozmowę :)
Opublikowano

No właśnie, linki do fanpaga są zabronione, ponieważ użytkownik udostępniając czerpie z nich korzyść poprzez polubienia.

Wyraźnie jest napisane w Regulaminie Globalnym, że udostępnianie linków celem uzyskania korzyści jest zabronione, korzyść nie zawsze oznacza pieniądze, mogą to być subskrypcje, polubienia, punkty itp.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...