Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtłoczniejszy serwer, bocenie na x-1 i kody bonusowe.

Gość Anekito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wpadłem na pomysł, by zacząć grać na najbardziej zaludnionym serwerze (EU? Skandynawia? USA?). Byle był język angielski.

Plan jest taki: rozbudowuję Skylab i na maksymalnie 4 lvlu bocę na x-1 aż do FE. Tam mogę zbierać 24/7, bo nikt nie może mnie zaatakować, póki ja sam nie okazałem się w stosunku do niego agresywny.

Są jeszcze jakieś kody/linki bonusowe, które dają (z tego, co pamiętam) piranię, kilka flaxów i jakieś lf2?

Opublikowano

Na x-1 będziesz miał sporo bocenia, aż do starej FE. ­Tutaj masz temat, z 2 miesiącami premium (nie wiem czy jeszcze działa):
http://www.mpcforum.pl/topic/850605-dzialajacy-link-na-2-miesiace-premki/

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dzięki za kody.

A jaki serwer jest najbardziej oblegany?

Na Skandynawii gra dość dużo osób. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

Opublikowano

Na Skandynawii gra dość dużo osób. 

­

To pewne. Ale może na jakimś europejskim/amerykańskim jest ich więcej?

A jaK z International servami?

Dobre pytanie.

Opublikowano

A czym chcesz boćic ?  :P

X-1, Vega full speed+złotko (a potem PP w skrzyneczki i pet ze zbieraczem 1)

jakie masz boty?

FS Bot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...