Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria brak anglera

Adelut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram w terrarie i nie ma nigdzie rybaka. Lewy ocean - nic, prawy ocean - nic. Patrzyłem na dno, na góre, na środek, pod oceanami NIE MA. Mam już hardmode, a go dalej nie ma.. Miał ktoś tak kiedyś? Gdzie go znaleźć?

Opublikowano

Angler pojawia się randomowo także zostaw sobie postać koło oceanu i zobacz czy się pojawi.
Miałem ostatnio ten sam problem i zrobiłem jak wyżej :)

Opublikowano

możesz użyć oprogramowania TEdit do zespawnowania dowolnego NPC...

jeśli uważasz że gra się zbugowała i nie ma zamiaru dać ci tego NPC to wypada jej pomóc...

w ostateczności możesz wejść na jakiś serwer i spróbować wykonać misje na jakimś serwerze Survival 

jest wiele serwerów survi które pozwola ci na wykonanie kilku zadań dla rybaka...

jeśli jednak nie chce ci się robić misjii uczciwie możesz zawsze wejść do mnie i stworzyć 

sobie odpowiedni przedmiot... /i <nazwa> <ilość> - serwer Creative...

oczywiście zawsze mogę zrobić ci ocean na końcu mapy i postawić rybaka...

serwer Creative Fun PVP PVE to wiele możliwości :)...

w pkt. co ci mogę zaoferować:

1) zrób NPC przez TEdit

2) wejdź na jakiś serwer Survival i tak złów ryby

3) zrób nowy świat i na nim złów ryby

4) wejdź na mój serwer i ja ci zrobię rybaka oraz cały ocean

5) możesz dalej szukać... z doświadczenia wiem bo wielokrotnie z moimi graczami 

z serwera grałem od nowej gry i wiem że rybak może pojawić się w ciekawym miejscu i być

dosłownie niewidoczny dla człowieka :)... raz mój rybak w polowie zakopał się pod piaskiem

a w połowie był pod kamieniem więc było widać tylko jego kawałek i wyglądał jak kamień leżący obok...

najlepiej poszukaj go z myszką przy ziemi... powinien pojawić się dymek z textem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...