Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo podobny problem, w tym, że ja na moim koncie mam ping 150, a na tym samym kompie, na tym samym necie tylko że na innych kontach jest ping 40. Może to wina volvo, jeśli tak, to nic nie zrobisz. Musimy czekać aż "samo się naprawi" ;).

Opublikowano

Zalezy od dostawcy neta i serwera,nie zawsze bedziesz mial 50 pingu

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

A oba są podłączone w ten sam sposób ? Czasem małe zawirowanie przestrzeni i już wifi na przykład słabiej dochodzi. Spróbuj kablem podpiąć jak masz na wifi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Speedtest jest okłamliwy, mam na nim 40 pingsu a na cs +80

Bo w cs'ie zależy od serwerów. Serwery daleko to będziesz mieć 80, serwery blisko to możesz mieć z 10.

dddtly.jpg

Opublikowano

@Czmiel speedtest pokazuje ping do najbliższego serwera, a serwery valve nie wiem gdzie są, ale wątpię że gdzieś w Polsce.

@daimao. Możliwe, że masz ustawione inne priorytety dla rozdzielania sygnału WiFi, tzn, że ten komp z 50pingu na priorytet 1wszy, a z 400 na priorytet drugi. Nie wiem jak to zmienić, musisz znaleźć to na necie (wydaje mi się ze to to)

Opublikowano

@Czmiel speedtest pokazuje ping do najbliższego serwera, a serwery valve nie wiem gdzie są, ale wątpię że gdzieś w Polsce.

@daimao. Możliwe, że masz ustawione inne priorytety dla rozdzielania sygnału WiFi, tzn, że ten komp z 50pingu na priorytet 1wszy, a z 400 na priorytet drugi. Nie wiem jak to zmienić, musisz znaleźć to na necie (wydaje mi się ze to to)

Nie, nie, priorytety na tych dwóch kompach na pewno są takie same.

Opublikowano

@daimao. Masz taki ping jak gracie jednocześnie? Poprosz tą drugą osobę by nie używała internetu i wtedy zobacz.

Opublikowano

Spróbuj programem WTFast.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...