Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gubienie pakietów

wiewiora1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie zaznacze ze przeszukałem Mpc i google i nie znalazlem rozwiazania problemu.

Od pewnego czasu mam problem tego typu, ze obserwując np. pulpit mój ping wynosi 20-30ms. w momencie uruchomienia cs i podłączenia sie do oficjalnego serwera valve natychmiast zaczyna gubić pakiety lub ping jest bardzo wysoki (~2000). Problem ten występuje również na niektórych serwerach publicznych. Dodam, że z routerem łącze sie za pomocą zewnetrznej karty sieciowej. Czy ten problem moze byc spowodowany ustawieniami w configu? Pamiętam, że kiedyś gdy występowały te lagi po zrobieniu reinstala cs'a ustąpiły, ale config  pozostał ten sam. Może cały czas pobierają mi sie jakieś dziwne rzeczy z steam cloud lub coś w tym stylu?

Walnij MINUSIIIIIIKA !

Opublikowano

Mam ten sam problem robilem juz chyba wszystko i nic nie pomoglo jedynie co pozostaje mi zmienic producenta i zerwac umowe tobie polecam to samo jesli problemy nie utąpią.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nic dziwnego, skoro łączysz się z netem zewnętrzną kartą. Po prostu najprawdopodobniej nie wytrzymuje przesyłania takiej ilości pakietów. Spróbuj załatwić sobie coś normalnego. Jeśli nadal problem będzie występował, to zadzwoń do dostawcy i poproś, żeby to ogarnął.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...