Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do WoT - Cyber Tank 0.3.1 beta4

SeBeX21g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa aktualizacja 0.3.1 beta4
Co to ​​jest "Cyber Tank",
"Cyber ​​tank" -bot, który automatycznie rozgrywa bitwy bez interwencji człowieka. W czasie, gdy pracujesz lub robisz inne rzeczy, bot zarabia srebro, zdobywa doświadczenie, rozwija załogę.

Co robi ten bot?

• Strzela. Namierza przeciwnika oraz uderza w jego najsłabszy punkt, strzela z wyprzedzeniem oraz wybiera najbliższego wroga.
  • Orientuje się. Bot jest nauczony wszystkich map w grze i zna najczęstsze "kampy" przeciwników.
  • W przypadku braku wrogów rusza za swoimi sojusznikami, podąża za większością
  • Bot jest w stanie wycofać się w przypadku wysokiego ryzyka.
  • Bot ma poziom ostrożności do każdego czołgu i zgodnie z nim wybiera swoje zachowanie.
  • Bot w stanie przejmować bazę.
  • Możesz ustawić przerwę między walkami, a także ustawić maksymalną liczbę walk na pewien okres.
  • Bot może automatycznie zalogować się do gry oraz przeczekać tymczasową utratę połączenia.
  • Bot może ponownie uruchomić grę w przypadku nagłego wypadku.
  • I wiele więcej.

Aktualna wersja bota jest jeszcze beta, więc nie wszystkie funkcje są realizowane. Mamy wielkie plany icon_smile.gif

Jak rozpocząć korzystanie z "Cyber Tank?"

Czy mogę być ukarany za używanie bota?
Botowanie nie jest niezgodne z przepisami i z punktu widzenia kodeksu karnego nie można mieć żadnych zastrzeżeń.Jednak War Gaming może zablokować konto osoby która używała bota.
Jak dowiedzieliśmy się, jednym z głównych sposobów wykrycia bota jest czołg sterujący bez konieczności naciskania przycisków. CT pozwala ominąć wbudowany mechanizm do tego testu: naśladuje ruchy myszy i naciśnięcia przycisku tak, że program nie może ustalić, że wejście jest generowane sztucznie, a nie w wyniku działania użytkownika. Jednak nie gwarantujemy o ochronie zakazu przy użyciu CT, WG może również skorzystać z kilku metod określania bota, które nie jest jeszcze znana, więc  używać go na własne ryzyko.

Ile to kosztuje?
Nic. Obecnie działa otwarty beta test i bot "Cyber Tank" jest dostępny bezpłatnie. Z biegiem czasu, jak wersja bota skończy wersję beta, będzie płatny.

Jak odpalić bota?

1. Wchodzicie na stronę: http://cyber-tank.ru/
  2. Klikacie w "СКАЧАТЬ"
  3. Pobieracie i instalujecie bota
  4. Otwieracie bota i wpisujecie kod (dostępny do października :D): 4744255F-0CFB-4FEB-90CB-C165976B297D
  5. Włączacie World of Tanks (najlepiej w oknie) oraz Cyber Tanka.
  6. Klikacie w 2 okienko i wybieracie czołgi którymi ma grać bot wg. priorytetu (ostatnie okienko)
  7. Wychodzicie z menu i klikacie "в бой!"
  8. Klikacie na okno z grą a resztę zrobi za was bot :D

Jeżeli ktoś potrzebuje objaśnienia danych okien/nazw/czynności proszę pisać niżej!

Piszcie wasze komentarze na temat bota :D

Opublikowano

Ten bot mocno niszczy statystyki? Jakie jest jego średnie wn8 na bitwę? Oraz jakie są w ogóle szanse na to że złapię bana?

graphic.png

Opublikowano

Ten bot mocno niszczy statystyki? Jakie jest jego średnie wn8 na bitwę? Oraz jakie są w ogóle szanse na to że złapię bana?

Jego średnie wn8 to około 500 z tego co zaobserwowałem. A szans na złapanie bana nie ma bo WarGaming ma w pupce wszystko co robią gracze, pozwalają instalować wszystkie mody, nawet zakazane i nic sobie z tym nie robią :D

Opublikowano

Jego średnie wn8 to około 500 z tego co zaobserwowałem. A szans na złapanie bana nie ma bo WarGaming ma w pupce wszystko co robią gracze, pozwalają instalować wszystkie mody, nawet zakazane i nic sobie z tym nie robią :D

Tia, a jakiś czas temu ponad 10k botów zbanowali ;)

Opublikowano

Widać po plakietce.

Do teraz żałuję że ja dodałem ale możesz zachować taki komentarz dla siebie.. bezsens

Opublikowano

Fajny bot, ale przydało by się objaśnienie każdej opcji którą oferuje, aby dobrze dopasować bota do stylu gry czołgu...

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...