Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Odzyskanie danych przegladarki po formacie

mati141414

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam taki problem bo zrobiłem formata a Mama miała zapisany e-mail w przeglądarce na gmail.com i nie pamięta jaki on dokładnie był. Czy istnieje mozliwosc przywrucenia jakos danych tej przeglądarki z przed formata? Jest to badzo ważne bo były na nim ważne informacje.

Prosze o POMOC!!!

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego napisałem że nie ma sensu się nawet bawić w to. Następnym razem niech autor pomyśli nad zapisaniem danych :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

jeżeli zrobiłeś format no to logiczne że nie odzyskasz już.

Poza tym jeśli się robi format to robi się także backup danych w tym przeglądarki. Poza tym każda przeglądarka ma takie coś jak założenie konta gdzie zapisują się wszystkie rzeczy i później na czystym systemie logujesz przeglądarkę i już.

A programy do odzyskiwania tak fajnie nie działają ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dla ciebie raczej nie skoro zainstalowałeś już nowy system. Technicznie wykonalne dla kogoś kto wie co szukać i ma ochotę spędzić przy kompie kilka  godzin odzyskując dane. Poszukaj na google programów do odzyskiwania danych i natychmiast  wyłącz komputer z którego chcesz odzyskać dane, nawet go nie używaj. 

Widocznie nie tak ważne informacje są by pamiętać email, z takim problemem to się zgłaszaj do supportu poczty i udowadniaj że konto jest twoje albo najnormalniej w świecie odzyskaj hasło. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

jeżeli zrobiłeś format no to logiczne że nie odzyskasz już.

Da się odzyskać. Oczywiście żadna tam pewność, ale jak ma się szczęście i odpowiednią wiedzę, to jeszcze dałoby się być może odzyskać przynajmniej część danych. Oczywiście wątpię, aby autor był w stanie samemu się tym zająć, a nie wiem, czy dla maila warto wydawać kilkaset złotych (koszt minimalny).

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...