Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 upadate loop?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić mój problem a mianowicie wygląda on tak:

Pewnego razu uruchamiam Laptopa Sony Vaio windows 8. wszystko pięknie grałem w cs;go po czym zakończyłem rozgrywkę nagle wyskakuje mi aktualizacja więc zrobilem uruchom ponownie komputer aby tego dokonać, gdy to się zrobilo wyskoczyło takie okno na niebieskim tle "Komputer napotkał problem trwa to jakies 2/3 sekundy później logo Vaio a pod nim "Przygotowanie automatycznej naprwy" i zaczyna się kręcić koło, po czym pojawia się czarny ekran z jakiś dłuższy czas, aż wyskoczy komunikat również na niebieskim tle ale jest on już nie po polsku ale w języku angielskim coś w stylu "Ops sorry pc, restarting problem"" Nie dokładnie tak piszę ale coś w tym stylu: Chciałbym aby to nie był kosztowny problem, możliwe że to problem systemu? czy czego innego Tak że inaczej dzięki za wysłuchanie.

Opublikowano

Wejdź w zaawansowane opcje uruchamiania. Jeśli nie możesz tego zrobić poprzez naciśnięcie klawisza F11 po uruchomieniu komputera, użyj dysku instalacyjnego systemu.

W zaawansowanych opcjach uruchamiania jest opcja przywrócenia systemu za pomocą punktu przywracania. Użyj jej i przywróć system do stanu sprzed aktualizacji.

Opublikowano

Nie chodzi o zwykłą kopię zapasową, tylko o punkt przywracania, który jest specyficznym rodzajem kopii - tworzony jest między innymi przed instalacją aktualizacji. Za jego pomocą można przywrócić system do stanu z czasu jego wykonania, w tym przypadku do stanu sprzed aktualizacji.

Opublikowano

Ja prawie nic nie mogę zrobić tak jak wspominałem błąd po polsku logo laptopa próba naprawiania długo trwały czarny ekran bląd po ANG.... i taka nie zatrzymalna karuzela próbowalem z kalwiszami f8 f11 (NIC sorrka że mnie nie bylo brak dostępu do internetu mialem pakiety)

Opublikowano

Masz recovery użyj go. Instrukcję obsługi i jakie klawisze nacisnąć by uruchomić masz z laptopem albo na stronie supportu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...