Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW3] Dema się nie nagrywają

_Tai_Agandaur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z tym, że nie wiem jak ustawić, żeby demo nagrywało się samo. Żeby każdy mecz się nagrywał. Czytałem, że trzeba w opcjach ustawić automatyczne nagrywanie ale w opcjach nic nie ma o nagrywaniu lub o kinie.

Podobno samo się nagrywa ale nic się nie nagrało a zagrałem chyba z 5 meczy i dupa :(

Dodam jeszcze, że przedwczoraj usunąłem wszystkie pliki dem z folderu w steamie bo pisało, że już nie da się nagrywać bo magazyn jest pełny czy coś w tym stylu.

Proszę o pomoc bo nigdzie o tym nie pisze :(

Oczekuję wyczerpującej odpowiedzi, daje limit lub 2 za taką odpowiedź, oczywiście limit plusów :)

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

W ustawieniach włączasz tryb nagrywania kino czy coś w tym stylu.

I nagrywają się mecze po zagraniu go (jak masz jakieś demko to zapisz CAŁE a nie tylko kawałek,wtedy będziesz mógł go edytować w dowolny sposób razem z trzecią osobą.

Opublikowano

Ale właśnie w tym problem Ze tam nie ma nigdzie ustawień dotyczących dema :(
Wcześniej nagrywalo ale wtedy nic nie wiedziałem o takich domach a po oczyszczeniu folderu przepelnionego dem nie nagrywa

Kilka mintu pozniej... tak wiem, że jestem głupi, znalazłem i już nagrywa :) więc temat mozna zamykać :)

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...