Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuOnline, zaczynamy!:)

ShuQi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Macie już dość serwerów które padają po 1-3 trzech? Ja także.

Nie obiecuje nic, lecz postanowiłem spróbować tym razem od drugiej strony jako administrator, nie tak jak zawsze -->gracz

Co z tego wyjdzie? Zobaczymy nie długo.

Doświadczenia w MuOnline(stawianiu) nie posiadam, wiem jedynie że będzie to nie lada wyzwanie, może nawet większe niż ustawianie serwera cs 1.6.

Gdyby ktoś chciał pomóc, zapraszam do rozmowy ;)

Wstępnie chce aby serwer był low exp/drop kreowany na "stare czasy", wersja także stara 1.02c lub 1.04h(s3ep1) w zależności od tego jak wiedza hostingowa będzie mi wchodzić.

Kontakt GG: 2875757.

Serwer jak na razie(dla nauczenia się i wgłębienia w tajemnice) będzie stał na mintshost---> Dedyk.

Opublikowano

Witaj.

Z tych ważniejszych:

16gb ramu.

4x 2.0 procesor

łącze 100/100

oraz ochrona antyddos uzupełniona o nowe komponenty.

Opublikowano

Nie do końca, exp będzie większy (400-700) oraz staty resetowane(prawdopodobnie 400-500)

Aktualnie od ponad 2 tygodni trzy osoby pracują nad plikami tak aby wyeliminować jak najwięcej bugów.

Myślę że w ciągu tygodnia ruszą zamknięte beta testy. A za około dwa-trzy tygodnie otwarte testy.

Opublikowano

Nie do końca, exp będzie większy (400-700) oraz staty resetowane(prawdopodobnie 400-500)

Aktualnie od ponad 2 tygodni trzy osoby pracują nad plikami tak aby wyeliminować jak najwięcej bugów.

Myślę że w ciągu tygodnia ruszą zamknięte beta testy. A za około dwa-trzy tygodnie otwarte testy.

sa to juz osteczne ustawienia ? nie myslales nad serwerem z expem 1,5k-2,5k ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ustawienia exp'u pokroju 1.5-2.5k nie intersują mnie.

Ma być to serwer w którym gracz będzie pracował na itemy, na swoją pozycję.

Sytuacja gdzie na 2.5k po miesiacu grania pół serwera ma fo staty nie interesuje mnie ;)

Opublikowano

Ustawienia exp'u pokroju 1.5-2.5k nie intersują mnie.

Ma być to serwer w którym gracz będzie pracował na itemy, na swoją pozycję.

Sytuacja gdzie na 2.5k po miesiacu grania pół serwera ma fo staty nie interesuje mnie  ;)

nie do konca :) to zalezy jak ustawisz serwer i dane przedmioty , m.in w ws mozesz ustawic max 3 opcje  :) , zacheci to ludzi do chodznia na inwazje oraz inne eventy ( Nightmare / Selu itd)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wersja ostateczna: 1.04j jest to S3EP1 ;)

Serwer na dedyku już stoi, stronę www także mamy, w ciągu najbliższych dwóch tygodni serwer trafi do testów ;)

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...