Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzieże kont na EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w ostatnim czasie na serwerze Elitemt2 zostało skradzionych wiele kont , bez zmian hasła ! Mam pytanie czy to jakiś hack istniejący czy co to może być bo nwm...

Opublikowano

Ktoś pewnie ma dostęp do bazy danych i kradnie, na bank nie ma hacka na kradzież konta. 

Opublikowano

możliwe,ze jakies linki poprzychodziły graczona na emaile,klikneli i pech.2 powysyłali w grze linki lub na innych komunikatorach.Lub ściągali jakieś programy i załapali świństwa :D pozdrawiam ReZi

/niereg. sygna

Pasjonat
Opublikowano

Takiego hacka do gry nie ma. Zdecydowanie. Jeśli skradziono je zbiorowo to nastąpił wyciek z bazy danych, najprawdopodobniej spowodowany słabymi zabezpieczeniami typu hasło 12345 login root itp. itd. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

możliwe,ze jakies linki poprzychodziły graczona na emaile,klikneli i pech.2 powysyłali w grze linki lub na innych komunikatorach.Lub ściągali jakieś programy i załapali świństwa :D pozdrawiam ReZi

To raczej nie możliwe bo mojego kolegę też okradli a w nic nie wchodził ani nic nie dostał

Możliwe że złodzieje mają jakiś łamacz haseł ... ? Bo tyle kont to jest po prostu śmieszne i strach grać. 

Opublikowano

To raczej nie możliwe bo mojego kolegę też okradli a w nic nie wchodził ani nic nie dostał

Możliwe że złodzieje mają jakiś łamacz haseł ... ? Bo tyle kont to jest po prostu śmieszne i strach grać. 

Pewnie baza danych wyciekła i ludzie porozszyfrowywali hasła do kont.

Ewentualnie jakieś strony pokroju "sprawdz czy masz bana"

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...