Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z FaceIT!

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś chciałem z teamem zagrać faceit'a. Zarejestrowałem się wszystko ładnie ale gdy chce dodać cs'a jako grę, pokazuje mi się komunikat : ,,You have been banned on steam''.

Co prawda na profilu mam jakiegoś ,,Vac'' bana, pokazane jest ze był on 445dni temu , a wtedy jeszcze nie miałem cs'a. Rankedy w cs'ie, mogę grać bez problemu. Napisałem do supportu Faceit'a to dostałęm odpowiedz bym im podał : 

- FACEIT profile name: 
- Email: 
- Steam nickname: 
- Steam ID 32 (steam_x:xxxxxxx): 
- Steam ID 64 (76…): 
- Gametype(Dota2/CSGO):

Wysłałem im te informacje a po krótkim czasie dostałem kolejną wiadomość, której nie do końca rozumiem... 

Hi FACEIT member,

In regards to name changes, please ensure that you send us a few possible name changes in case your first choice is taken already. Please do not create a new account or the process become more difficult and takes us longer to fix. We do have quite a large number of requests so please be patient and we will get to you in the order that they arrive to us.

If this is in regards to a email change please also provide a screen shot of the current game linked to your account, also naming your old email and what you would like as a new email too

You can just reply back to this email with additional names.

We do have quite a large number of requests so please be patient and we will get to you in the order that they arrive to us.

Kind Regards 
Your FACEIT Team

Mógłby mi ktoś pomóc z tym problemem? Co należy zrobić? Co mam im wysłać? 

Z góry dziękuje za pomoc.

Jeśli, któs nie potrafi zrozumieć problemu, to postaram się mu wyjaśnić .

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...