Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam switchboota na serwer Arianea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam działającego switchboota na serwer Arianea. Próbowałem uruchomić bonusswitcher padmak v3, ale od razu po uruchomienia wywalało mi metina. Z tego co się orientuje client arianea korzysta z python27.dll.

Opublikowano

Arianea posiada własny switchbot pod przyciskiem F5 polecam bardziej się rozeznać zanim cokolwiek napiszesz.

Może chodzi mu o inny switchbot? Ten pod F5 jest chuya wart.

Opublikowano

Próbowałeś wszystkich switchy z tego tematu --> Spis Botów i Hacków Metin 2 ?

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Jak dziś będę w domu i odnajdę mojego świtcha to w edicie spróbuję ci podesłać, może zadziała a jak nie to pobiore klienta i pomyślimy.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...