Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drophack i Challenger Series EUW

Nidzgorwruc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo jakieś 2 tyg temu wpadliśmy z kolegami na pomysł

kupiliśmy sobie drophacka i zaczeliśmy grać teamówki na weście teraz mamy diamond 1 i 28 wygranych i 2 przegrane nasz kolega ciągle dropuje gry (tylko jeden) i mam pytanie jak już będziemy w challengerze to zapisujemy się na challenger series i takie pytanie będziemy mieć za darmo pokoje i wyżywienie i dojazd??

Opublikowano

Hahahaha, dawno się tak nie uśmiałem hahahah.

Na początku musisz mieć 18 lat. Potem być zawodnikiem sportowcem, mieć zarejestrowaną drużynę esportową z menadzerem który z tego co wiem musi mieć ponad 25 lat.

To nie jest tak chop siup.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Hahahaha, dawno się tak nie uśmiałem hahahah.

Na początku musisz mieć 18 lat. Potem być zawodnikiem sportowcem, mieć zarejestrowaną drużynę esportową z menadzerem który z tego co wiem musi mieć ponad 25 lat.

To nie jest tak chop siup.

no to sobie znajdziemy kto by nie chciał sponsorować drużyny która gra w challenger series  xD

i mam znajomego (Arek) który ma 33 lata i siedział w tym troche

w dodatku duże pensje by były

Opublikowano

Zaczekaj do końca tygodnia, jężeli każdy z was nie dostanie bana do to grajcie :D

Zaś jeżeli dostaniecie to niestety nie zagracie, Rito zapowiedział banwave części dophackerów.

Jak się nie ogarnie polecą wszyscy nie tylko ci co teraz, ale też kiedyś.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

kupiliśmy sobie drophacka i zaczeliśmy grać teamówki na weście teraz mamy diamond 1 i 28 wygranych i 2 przegrane nasz kolega ciągle dropuje gry (tylko jeden) i mam pytanie jak już będziemy w challengerze to zapisujemy się na challenger series i takie pytanie będziemy mieć za darmo pokoje i wyżywienie i dojazd??

to twuj koniec pimp elo usun konto zanim cie zlapia strzala tydzien na splate siana, pozderki

ja z @Marcoly juz to dawno zrobilismy, wszystko za free bylo tylko bez bota legend sie trudno gralo i przejebalismy odrazu 0;50

Opublikowano

no i c**j ze ban na konta? juz mamy lidera na zastepczym koncie gdzie nigdy nie byl uzywany drophack wiec sobie wywalimy te pobanowane i wezmiemy nowe i tak w kolko 

Opublikowano

i takie pytanie będziemy mieć za darmo pokoje i wyżywienie i dojazd??

nie wiem czy trybunal sprawiedliwosci aka justice tribunal z ligi ma swoja siedzibe w niemczech tak jak to jest z challenger series  ale dojazd do niego na pewno bedzie darmowy

e; za sama probe daje lapke w gore updatuj nas na biezaco

^_^

Opublikowano

zdecydowanie tak

nie wiem czy trybunal sprawiedliwosci aka justice tribunal z ligi ma swoja siedzibe w niemczech tak jak to jest z challenger series  ale dojazd do niego na pewno bedzie darmowy

e; za sama probe daje lapke w gore updatuj nas na biezaco

popieram kolege spalonego!!

jak sie ktos wykruszy mozna dolaczyc bezproblemowo i tez zostac gwiazdom turnieju??

Opublikowano

no i c**j ze ban na konta? juz mamy lidera na zastepczym koncie gdzie nigdy nie byl uzywany drophack wiec sobie wywalimy te pobanowane i wezmiemy nowe i tak w kolko 

Tylko że oni dadzą bana na każde konto, które zrobisz. Adres ip mówi ci to coś?

Opublikowano

ok to będziemy grali dalej do top 4 challenger 

koniecznie trzeba mieć 18 lat? bo u nas krucho z wiekiem :P chodzimy do 2 gim, ale myśle że dobry makijaż by nas postarzył i dowód osobisty sfejkować trzeba by było

wie ktoś kto się zajmuje takimi żeczami?

Tylko że oni dadzą bana na każde konto, które zrobisz. Adres ip mówi ci to coś?

mam cyber ghosta

Opublikowano

ok to będziemy grali dalej do top 4 challenger

koniecznie trzeba mieć 18 lat? bo u nas krucho z wiekiem :P chodzimy do 2 gim, ale myśle że dobry makijaż by nas postarzył i dowód osobisty sfejkować trzeba by było

wie ktoś kto się zajmuje takimi żeczami?

mam cyber ghosta

Ty tak serio? Myślisz ze tego nie sprawdzą?
Opublikowano

zawsze warto próbować :P żyje sie raz

Spróbuj za kilka lat. Może Ci się uda. O ile lol nie upadnie xD
Opublikowano

Dobry troll.

Tak btw, to do Challegner series, nie musicie mieć sponsora (przynajmniej na czas eliminacji).

W momencie gdy dostaniecie się wyżej, to jakaś firma na pewno sama się odezwie.

Grałem Challenger Series EUNE/EUW w 4 sezonie.

a jak ukrywałeś bola? bo w sumie niechcielibyśmy przegrać wszystkich gier bo by się śmiali z nas jak z mymu albo roccat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...