Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts.VoxelLand.pl | [ STABILNY | DARMOWY ] 1024sloty

aimer119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ts.VoxelLand.pl

Nasz serwer głosowy TeamSpeak3 oferuję komunikacje na jednym z najlepszych poziomów. Nasze usługi są bezpłatne . Zapewniamy doświadczoną i kulturalną administracje oraz miłą atmosferę.

Informacje

Nasz serwer TS3 powstał w Maju tego roku. Nasza Administracja jest na wysokim poziomie - profesjonalna, posiada poczucie humoru, udziela pomocy w każdej chwili . Przede wszystkim oferujemy darmowe kanały na naszym serwerze, różne rangi oraz miłą atmosferę. Posiadamy licencję (Licensed hosting provider) na 1024 sloty. Rozwijamy się z dnia na dzień, nasz serwer jest dla graczy jak i osób które chcą porozmawiać! Znajdziecie u nas również radio ( dla ludzi kochających słuchać muzykę) oraz bot'y które ułatwią wam odnalezienie się na naszym serwerze. 

Oferujemy

-1024 sloty

-Miłą Atmosferę

-Darmowe Kanały

-Profesjonalną Administrację

-Pomoc w każdej chwili

-Bot'y informacyjne

-Rangi dla użytkowników

-Najlepsze systemy zarządzania i zabezpieczenia.

Współpraca

Nasza ekipa jest otwarta na wszelkie współprace z stronami, serwerami, youtuberami, streamerami, itp.

Administracja

Każdy z Naszych administratorów pomoże Ci ponieważ zostali wyszkoleni tak aby mogli zaoferować najlepszą pomoc w każdej chwili. Jeśli jednak oni cię zawiodą, sprawy możesz kierować do nas - Właścicieli.

Lord Green

Nirr

Serdecznie Zapraszamy

ts.voxelland.pl
Opublikowano

@MS-Dekador Licencja była brana na inny adres IP a że stara maszyna nie wytrzymywała więc musiała zostać zmieniona 

Opublikowano

Szukałem długo ts3 dla moje ekipy, przeszedłem przez różne ts'y...jednak coś sprawiło że zostałem tutaj, między innymi możliwość dołączenia dużej ilości osób na ts'a i nie padaniu jego po jakiś czasie.

Administracja nawet testuje jakieś boty muzyczne inne takie, naprawdę polecam - siedzę tam już ponad 2 miechy i jeszcze nie było tak że ts nie działa :)

Ping normalny polski, więc każdemu odpowiada z mojej ekipy :) oraz inne osoby co tu siedzą z różnych gier 
(takich jak plemion, Gehenna)

Polecam! więcej osób to więcej możliwości do grania w cs'a i inne tego typu gry ;p

Opublikowano

Niestety nie polecam, bo crack licencja.

Crackowany to ty masz mózg...

Co do serwera, wygląda w miarę spoko, tylko nie wiem po co czerpiecie tyle siana na 1024 :D jak macie hajs to spoko, ale po co wydawać je (aż tyle na początek) na amerykańców :)

Opublikowano

@Heaven. Każdy z 3 właścicieli miał kasę na licke  256 i nie było zbytnio potrzeby rozdrabniać się 

Opublikowano

Według mnie głupota ale to sa sprawy personalne. Zero pomysłu na projekt czyli serwer idzie w złą stronę. W takim tępię zanim go rozkręcicie będzie trzeba przedłużyć licencje. Takie serwery szybko kończą karierę... Nie polecam. Ale życzę Jak najlepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...