Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki system do csgo wybrać?

Ciast3k.Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam dosyć słaby laptop Ph pavilion dv5 1004nr

Oto specyfikacja:

-2gb ram

-proc amd turion ultra X2 2.1GHz

-Karte radeon hd 3200 (obecnie 256 mb ram, ponieważ ona pobeira pamięć ram )

Mam tutaj pytanko. Jestem obecnie na win 7 pro 64 (xD, wiem ze za mało ram) ale na nim sam system chodzi bardzo ładnie, a gra w csgpo to gra na max 28klatkach/s . Czy zmiana systemu na Win Vista x32bit poprawi fpsy w csie? Bo chcę tylko takowy system na okres 2 miesięcy aż dokupię 6Gb razem 8gb czyli grafa pobierze max czyli 1,5gb czyli sporo podwyzszy wydajność w grach.

mam wybór tylko między 7 x32 vista 32 (brak xp dlatego, ze ten laptop go nie wspiera )

Opublikowano

Nie rozumiem jakim sposobem masz 2 gb ramu i 64­ bity, ale ok. Nie widzę sensu, żeby na 2 miesiące zmieniać system. Nie lepiej dokupić 2 gb ramu na razie później dokupić ile tam chcesz?

giphy.gif

Opublikowano

,,Używanie wersji 64-bitowej systemu ma sens, jeśli nasz komputer ma 4 GB lub więcej pamięci. Poza procesorem i ilością pamięci 64-bitowy Windows ma takie same wymagania co do sprzętu, jak jego 32-bitowy odpowiednik.''

- Komputer Świat

Zmień na 32 bitową Viste chociaż 7 o niebo lepszy :)

No albo jak kolega wyżej mówi dokup więcej ramu.

76561198090890807.png

Opublikowano

teraz nie mam środków, ciężko o pracę dla 17latka. kasa dopiero na wakacje, a wtedy dokupię całe 6gb. Czyli vista 32 jakaś i tyle. ? I mam pytanko czy wysoka wydajność/ zrównoważona w laptopie jest odczuwalna, chodzi mi o zmianę na wysoką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...