Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Odkurzacz 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie znalazłem tego programu w owym dziale więc postanowiłem go dodać.

Odkurzacz 12 - Całkowicie bezpłatne, polskie narzędzie służące do oczyszczania zawartości dysków twardych ze zbędnych plików, zajmujących jedynie przestrzeń dyskową i powodujących spadek wydajności systemu operacyjnego. Odkurzacz rozpoznaje około 5000 zbędnych obiektów tworzonych przez najpopularniejsze oprogramowanie – pliki tymczasowe, kopie zapasowe, raporty, dzienniki zdarzeń, obce pliki językowe, zbędne pliki multimedialne oraz obiekty utworzone przez złośliwe oprogramowanie i pozostałe po odinstalowanych programach. Program umożliwia także porządkowanie zawartości rejestru systemowego i usuwanie zablokowanych plików, a wbudowane monitory informują o poziomie zaśmiecenia dysku i tzw. porzuconych folderach. Zaletą Odkurzacza są aktualizowane bazy sygnatur, które zapewniają wykrywanie nowych „śmieci” na komputerze użytkownika.

Osobiście używam ten programik od dawna, na pewno wielu ludziom się przyda, ponieważ (przynajmniej mi) gdy go pierwszy raz użyłem z dysku C znikło 1Gb nie potrzebnych aplikacji.

Ma on możliwość przeskanowania i oczyszczania wszystkich dysków komputera, a także pen drive, płyt itp...

Download :

http://storage.dobreprogramy.pl/narzedzia/odk12.3.0.46setup(dobreprogramy.pl).exe

Lub :

Pobierz

Skana nie daję, ponieważ plik jest ze strony "Dobre Programy".

Mam nadzieję że się spodoba :)

Opublikowano

Program oczyścił u mnie 1,6 GB z dysków. Ale coś mi się stało i nie mogłem wejść na dysk D ani C, wyskakiwało "Wybierz program z listy aby uruchomić plik" coś takiego :D

Ale + za reklamę :)

naruto2tl4.png

Opublikowano

Dzienkowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo mi pomogles + i 5

Pinky_by_Angrydonat.jpg

W grze zawsze Samantha :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Program oczyścił u mnie 1,6 GB z dysków. Ale coś mi się stało i nie mogłem wejść na dysk D ani C, wyskakiwało "Wybierz program z listy aby uruchomić plik" coś takiego :D

Ale + za reklamę :)

Musisz kliknąc ppm na dysk eksploruj i masz ;) ja też tak mam

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png?t=1258734964
Opublikowano

noto co lepsze ,,Odkurzacz 12'' xD czy CCleaner z którym się nigdy nie rozstałem ;*?

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...