Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spodnie] Dresy z nadrukiem za pedalskie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w szafie mam dużo dresów ale przeważają barwy czarne szare i niebieskie w końcu chciałbym w czymś innym chodzić ale boje sie jak spojrza na to ludzie xD nie mam na myśli dresów z obniżonym krokiem tylko dresy zwykłe z nadrukiem.

coś takiego 

LETrWMk.png

kKGBZq4.png

co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Dla mnie to jest po prostu paskudne, nie pedalskie.

Noś, co chcesz. Nikogo nie obchodzi, w co się ubierasz, ani jak w tym wyglądasz. Podobają ci się takie spodnie? To je załóż i niech nie obchodzi cię zdanie innych.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Fajne te nadruki, jeżeli Ci się podobają to chodź w nich. Pedalskie to one nie są.

Opublikowano

Nie uważam, że są pedalskie. Nie mam nic do osób które chodzą w takich spodniach. W jakichkolwiek ubraniach.  Nie moja sprawa. Nie chodziłbym w takich ponieważ to nie mój gust ( no ale gusta są różne. Wiadomo ^^ )

Opublikowano

W zasadzie te drugie są mega z Wilkiem, możesz nosić co chcesz przecież, nie przejmuj się opiniami. Nie zmieniaj się i nie ubieraj dla kogoś, bo komuś np nie pasują twoje dresy, według mnie są mega i chciałabym takie sama.

Opublikowano

Nie jest to złe. Jednak pamiętaj, że zawsze mogą lepiej leżeć na Tobie niż na zdjęciu. Noś co Ci się podoba:)

Opublikowano

Ogólnie dresy z nadrukiem są spoko, ale te które ty pokazałeś mi się nie podobają. Widziałem na zagranicznych stronkach takie z*******e z symetrycznym pyskiem wilka albo orientalny wzór.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

one nie są pedalskie, one są c**j*we. Jestem w stanie zrozumieć jak dziewczyna takie coś założy, ale facet...

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak dla mnie trochę słabo to wygląda, ale jeżeli Tobie się podoba to nikt nie zabroni ci tego nosić ; p

Opublikowano

to są dresy dla hipsterów, dla mnie one są kompletnie ochydne.

Racja, Albańczyku. Lepiej na dzielni się w nich nie pokazuj

Opublikowano

Nie wygląda to źle, aczkolwiek nie do końca leży w moim guście. Osobiście nie założyłabym tekowych spodni, jednak na ulicy nie zwróciłyby mojej uwagi. Zapewne większość podchodzi do tego podobnie. Jeżeli Ci się podobają to kupuj i się nie przejmuj opinią innych. Ty masz się czuć w nich dobrze, nie my. Każdy ma inny gust, no i o gustach się nie dyskutuje. :)

Opublikowano

Takie dresy w wersji "Galaxy" to swag którego nie jeden by nie uniósł sam bym w takich bujał xD

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...