Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W mu grałem kilka lat temu, spędziłem przy tym masę czasu, swojego czasu sam stawiałem swoje serwery - w sumie to na wespół z kumplem, ale aktualnie to nie moja liga, nie chcę mi się uczyć wszystkiego od nowa, przypominać sobie, ale z drugiej strony, chcę stworzyć long term serwer, bez większych bugów, generalnie full profeska. 

Szukam osoby kumatej, pełnoletniej z którą będę mógł uzgodnić wszystko - od potrzeb serwera, po wersje, skończywszy na innych elementach rozrywki. Ja wykładam kasę na serwer i postawienie, Twoim zadaniem będzie postawienie wszystkiego od strony technicznej. Musisz być po prostu oblatany w tym temacie. Na razie non-profit - dla czystej przyjemności, bo ja sam nie nastawiam się na żadne zyski z tego, może z czasem da radę wycisnąć z tego jakiś grosz, ale nie taka jest moja idea. 

Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW - najlepiej z podanym numerem do GG. Tam ustalimy wszystkie szczegóły.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...