Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co kupić daje limit

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co kupić? moj budzet to 1700zl

i moglbym kupic ps4 z 1 gra za 1700 ale problem jest taki ze u mnie w

pokoju nie mam telewizora i musialbym grac w salonie allbo w pokoju rodziców a ja lubie grac po nocy wiec troche lipa

ewentuaonie xbox 360 slim 10 gier i do tego jakis tv zeby powiesic na scianie

albo jeszcze jest kolejnaa opcja to kupic jakis uzywany pc np z takimi specyfikcjami

i7 2600k gtx 660 8gb za 1700 i mam do tego jakies 30 gier bo kiedys juz mialem pc i go sprzedalem i mam jeszcze pozostalosci po tym starym pc czyli dysk, naped, obudowa brutus m23

help

Opublikowano

Dobre PC to raczej tak za 3-4k moim zdaniem.

Ja bym poczekała, uzbierała więcej kasy i kupiła na Twoim miejscu dobry komputer pod gry za te 3-4k.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

tez przemawia do mnie komp bo mam jeszcze moj monitor do pc ale chcr sie upewnic ze to dobra decyzja

/ @kavoweciastko

nie mam dochodu, jestem na utrzymaniu rodzicoww0 i jedynie co mam to 50zl na miesiac wiec uzbieranie tych 3k by TROCHE zajelo

Opublikowano

znajdź jakiegoś murzyna który weźmie na siebie pożyczkę z providenta :) a Ty będziesz go spłacał xD

i kup tego kompa za 2,5-3k

ewentualnie sprzedaj wszystkie zbędne rzeczy z domu :) wspominaleś coś o częściach ze starego PC itd..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Teraz są przejściówki do wszystkiego. W twoim przypadku dokupiłbyś HDMI lub DVI-HDMI (kilkanaście złotych). Poradniki krążą po Internecie..

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

­Na twoim miejscu wziąłbym PC, ponieważ jest możliwość rozbudowy, jest więcej gier i ogólnie nie trzeba za nie koniecznie płacić.

Ale skoro dostajesz 2000 zł kieszonkowego, jak mi to kiedyś odpisałeś, to nie wiem po co piszesz na forum z takim pytaniem. Zawsze może przecież poczekać te 2 tygodnie i zakupić kolejną rzecz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...