Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoM2 - Początki, zarabianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak zarobić na WoM2 na podstawowe eq typu 1.5k hp, broń 30sr itp.?

Gram tam z kolegą on 47 body,  ja 40 smok i nasze eq jest po prostu śmieciowe...

Mamy też jakoś po 130DC.

Jakieś pomysły jak zarobić?

Opublikowano

Cześć, jak zarobić na WoM2 na podstawowe eq typu 1.5k hp, broń 30sr itp.?

Gram tam z kolegą on 47 body,  ja 40 smok i nasze eq jest po prostu śmieciowe...

Mamy też jakoś po 130DC.

Jakieś pomysły jak zarobić?

To po co tak wbijac te lvle? :)

Lepiej zostawać co jakiś czas i dropić, zarabiać i uzupełniać eq :)

Wam mogę polecić Metki na dolinie ewentualnie pustyni, body z buffem powinniście dać radę :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Najlepiej zawsze wbic 35 lv, potem zrobic 2x skille G/P, wybonowac eq, porobic misje a potem na pompie isc expic... nie sztuka jest wbic lv, sztuka jest zadbac o to zeby na kazdym lv exp byl latwy ;)

Opublikowano

Polecam zarabiać w m1 na początku - metiny oraz skrzynki z mini-bossów typu Lykos, Scrofa, Tigris, Bera.

Ewentualnie wbić 35 Poziom i metiny w m2/dropienie ulepszaczy/besty na dolinie.­

Pasjonat
Opublikowano

Łatwym zarobkiem będzie dropienie fmsów z bestów, metki w m2 i drop medali w lochu. W lvl nie masz sensu ciągle iść, to nie easy, gdzie nadrobisz eq po chwili z zarobionych pieniędzy, czy wydropionych itemmów, a coś w rodzaju pl'a.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Slwekangel Szkoda słów...

Mam już pomoc, blogo m5, antyk +9 kd+4 20sr, 4 siła, 4 int, 3 szycie, 3kryt. Jakieś tam eq +7 do 41 lvl, full int, reszta stat 2:1 wit:siła.

Peta mam. Koń 9 pkt, więc jutro boja zrobie. Jakieś jeszcze pomysły?

Opublikowano

to może zrób sobie dropa np bodziaka i bij metki w m1 a później przenieś się do m2 na metki besty :) dropa pozostawisz np na 35lv a cały zarobek będzie szedł na rozwój głównej postaci ;) 

pomogłem? prosze lajk ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...