Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leat's play Dota 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chciałbym przedstawić pierwszy odcinek mojej nowej serii Funky Dota 2. Jest to Leat's play z tej gry w niecodziennym wydaniu, otóż bawimy się podczas grania i do tego wygrywamy! :D Jeśli się komuś nie podoba, po prostu niech tego nawet nie włącza ani nie ocenia... A jeśli się podobało, zostaw komentarz + łapkę w górę. Chciałbym zaznaczyć, iż w dote 2 nie grałem naprawdę spory kawałek czasu. Są lekkie ścinki, ale to jest spowodowane moim komputerem ( w przyszłości zamierzam kupić lepszy, tak xD) Co nowy filmik będziemy się starać poprawiać błędy, oraz dochodzić do doskonałości. Odcinki będą się w miarę często, dopóki mój ukochany limit w internecie się nie wyczerpie ;P

Link do filmiku: https://youtu.be/a-RhKSqxf9c

Nie oceniajcie nas tak surowo za początki ;P

THP_1.jpg

Opublikowano

Powiem ze widzialem gorsze filmiki ... troche takiego za duzo gadania bez sensu, tzn patrzac na inne osoby co nagrywaja filmiki z Doty one staraja sie cos przekazac a wy w chyba 5 minucie zaczynacie gadac o lizaniu stop... xD

Pozytywnie ale nie to czego sie spodziewalem.

61093c6efb.png

Opublikowano

No szału nie ma, dźwięk trochę nie dopracowany no i te lagi xD

Ale dopracować to w postaci lepszej konfiguracji mikrofonu + jakieś intro i może wyjść całkiem elegancko.

Na forum istnieje specjalny dział do tego typu rzeczy dlatego przenoszę, filmik możesz uzupełniać w temacie.

Opublikowano

Dzięki, dopiero się uczymy więc szału nie ma :D Najlepiej to przydał by się ktoś kto by to wszystko po nagraniu potem ogarnął i nauczył jak to się profesjonalnie robi :/

THP_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...