Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.PSD Grafiki Helium2.PL by iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J

E

B

A

N

A

R

E

K

L

A

M

A

-

-

-

-

Siemanko. Wrzucam wam .PSD, które zostało legalnie odkupione od Lourta, właściciela starego Heliuma.

Mam full prawa do grafiki i mogę wrzucić dowody.

Prezentacje wykonał najgorszy grafik tego forum - iGu. 

Dosyć, że nic nie umie to jeszcze płacze o hajs z Heliuma :D

Przez takich idiotów jak ty więcej zarabiam :3

Jak to wygląda?

Duża Belka:

34j8311.png

Mała Belka:

2h2mo3t.png

Mała Ramka:

1z6rqj4.jpg

Duża Ramka:

166y6vb.png

Ikonki:

2h7ggw0.pngzwhlax.png

Download:

http://www46.zippyshare.com/v/qS9mLPqV/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e479997125567a06da6d53b58c33a899b51d05afa261a937ac2761f9ef1fb891/analysis/1431760576/

Jeśli będą jakieś problemy to proszę pisać na PW. Mam pełne prawa do grafiki.

iGu - Pedale z grzywką - WYPIERDAL*

PS/ Grafika jest tak chu*owa jak ty i się nie tłumacz, że stara bo twoje aktualne prace to bym na kompie się bał trzymać. Wstyd takie coś mieć nawet na pulpicie :D

Fajnie zarabia ten helium :3

2e1x0dv.png

Opublikowano

Grafika chuowa tylko tyle że chciałem zachować stare czasy h2 to zatrzymałem :) Grafik do Dupy prace do dupy Pozdro 600.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Budowniczy
Opublikowano

No popatrz, z jednej strony "nie istnieje dla ciebie" a tu z drugiej takie bóle dupy.

chlopczyku prezentujesz takie skurwienie ludzkie, że szkoda mi naliczać postów na odpowiedzi. Dupa boli, bo hajsy z hel***a sie nie zgadzają widzę :) zainwestuj te swoje grosze na jakies leczenie. ;*

Btw. To nie sa moje grafiki tylko Brainchilda, wiec jakies fałszywe info dostajesz od koleszkow. Chyba ze nawet i oni cię ruchaja.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Siemanko. Wrzucam wam .PSD, które zostało legalnie odkupione od Lourta, właściciela starego Heliuma.

Mam full prawa do grafiki i mogę wrzucić dowody.

Prezentacje wykonał najgorszy grafik tego forum - iGu. 

Dosyć, że nic nie umie to jeszcze płacze o hajs z Heliuma :D

To po kiego kupujesz syf?

Wrzucisz jakieś gówno i myślisz, że świecisz cebulo?

Wstawka do dupy.

PS. Najpierw wstaw coś swojego później gadaj na innych, że robią zjebane pracę.

Ty nawet chłopie pewnie porządnie pliku .PSD nie potrafisz edytować  xD

Weź wyloguj i nie wracaj.

Bez pozdrowień

Budowniczy
Opublikowano

Dupa piecze gimbusa, bo odkupiony serwer w 100% nie wypalił. Wszyscy w tej gimnazjalnej administracji są siebie warci. Widze ze opinie trzymasz na poziomie.

Idź kompromitować się gdzie indziej.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Shaggy skoro grafika iGu jest c*****a to dlaczego wybór postaci macie grafikę iGu, dlaczego tła logowania macie iGu? Dlaczego na forum macie grafiki iGu?

Jestes żałosnymi dziećmi z kompleksami Ty Shaggy, twoj chłopak xMateo i Twoj pro elo technik który ma niewyparzona gębę na tym forum a nie potrafi graczom postaci odbugowac niezdarą jedna.

Wszyscy z was sie śmieją na mpc pajace, czy wy tego nie widzicie?

Grafika co lepsze nie należy do iGu wiec tym bardziej temat nie na temat.

Widze boli was to, ze na serwerze macie niecałe 50 graczy i musicie swoje gorzkie żale wylewać na mpcforum.

Tak sie składa ze nic nie potraficie ani postawić serwa bo kupujecie gotowca, ani odbugowac forum, ani nie potraficie własnej prezentacji zeobic tylko murzyna szukacie od brudnej roboty ani nawet graczami sie zając nie potraficie.

Wyjdźcie z tego mpc forum i zajmijcie sie "nieswoim" heliumem.

A no tak Sory, gra tam tyle graczy ze nuda, nie ma co robic to cały dzien na mpc płaczecie :)

A grafiki z*******e, bynajmniej samodzielnie robione nie to co helium :)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Dokładnie haha :) jak mozna przy 50 graczach zarabiać więcej niż przy 500. :)

Tylko "Shaggy i spółka" tak potrafią :)

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Moim zdaniem od tego jest forum aby wyjaśniać publicznie sobie takie rzeczy a nie zatajać wszystko na PW. Skoro mamy sobie pisać na PW to proszę o usunięcie tego tematu. W końcu nie można w nim pisać tak? 

Opublikowano

yTaVwZi.jpg

Naprawdę dalej uważasz, że posiadasz prace iGu? 

@Up. Mod nie powinien warnować osób, które wypowiadają się na temat. Jeśli temat nie znajduje się w koszu, to dlaczego każda wypowiedź użytkownika jest warnowana?

Albo jedno albo drugie. Tematy są otwarte dla użytkowników na dyskusje.

Opublikowano

W sumie najbardziej irytujące są wypowiedzi typków ile oni nie zarabiają. Sęk w tym że robimy u tej samej osoby i swoje wiem. Ładnie tak kłamać w żywy metin?  :rolleyes:

QufL90L.png

Opublikowano

yTaVwZi.jpg

Naprawdę dalej uważasz, że posiadasz prace iGu? 

@Up. Mod nie powinien warnować osób, które wypowiadają się na temat. Jeśli temat nie znajduje się w koszu, to dlaczego każda wypowiedź użytkownika jest warnowana?

Albo jedno albo drugie. Tematy są otwarte dla użytkowników na dyskusje.

A to złodziejaszek ^^ jeszcze sapał o hajs za nie swoje :D

Co do samej grafiki, nie przypada mi do gustu

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Panowie wyżej, proszę takie coś sobie wyjaśniać na PW.

Pierdol się typie. Od dłuższego czasu wkurwiasz w tym dziale, chłopaki prowadza normalną dyskusję a ty masz ból dupy jakby Cię stado murzynów j*bało, wyjdź na dwór, zapoznaj się z definicją słowa forum a później wróć, może coś do tego zj*banego umysłu gimbusa trafi, bo póki co to widzę twój mózg z wielkim problemem przetwarza wszelakie dane wejściowe.

I trzy tygodnie bez bana poszły się je.bać [Pier.dol się cenzuro]  :(

KUUUURWA, NIETRZEŹWO NAPISAŁEM WSZYSTKO POPRAWNIE, FANFARY DLA MNIE!

vlRm1nY.png

Opublikowano

A ja to widzę tak. Shaggy ma z was beke że się spinacie admin jest zadowolony że mu statystyki podrosną a grafika jest średnia oraz po jej użyciu pewnie szanowny Shaggy będzie miał bull dupy że ktoś to wykorzystał mimo że sam to udostępnił

Opublikowano

A ja to widzę tak. Shaggy ma z was beke że się spinacie admin jest zadowolony że mu statystyki podrosną a grafika jest średnia oraz po jej użyciu pewnie szanowny Shaggy będzie miał bull dupy że ktoś to wykorzystał mimo że sam to udostępnił

Wątpię żeby na takim serwerze podskoczyly statystyki.

@kisi

a to co innego, ale równie zabawne, tylko prawilna kadra mpc.

QufL90L.png

Opublikowano

W sumie zauważyłem, że na tym forum nie można wyrażać swojej opinii :) Bo wszystko co napiszesz negatywnie to masz warna za to, chyba że opinię pozytywną to wtedy nie. Zobaczcie w tym temacie, 95% postów to warny mimo, że to nie jest spam. Administracja nie zna regulaminu, ja jestem nowym użytkownikiem bo mam zieloną parasolkę a i tak mam 40% warnów mimo, że piszę na posty na temat lecz z negatywną opinią ;)
A te powody warnów przez administrację, ahhh. Powód "to już jest nudne" wręcz powalił mnie :) 
No ale cóż, takie to MPC forum jest. Dali gimbusom moderatorów a Ci cieszą się, że warnują wszystkich. Zapewne teraz też dostanę warna, mimo, że chciałbym dodać własną opinię, iż grafiki nie są zbyt dobre natomiast Shaggy pisząc że iGu jest najgorszym grafikiem, i tym samym wstawiając wszystkie grafiki iGu na swój serwer musi mieć nierówno coś pod sufitem. Jak można hejtować kogoś grafiki a za chwile wykorzystać je na całym swoim serwerze? 
Takie rzeczy potrafi tylko 

SHAGGY aka [ADMIN]KESH :) Co nie shaggusiu z kompleksami? :) Powiedz mi, czym Cie tam karmią w tym domu, że takie dość dziwne decyzje w życiu podejmujesz?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...