Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack Metin2 Priv New 2015

Patris18ll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować Superowego DMG, który nie dość że gdy walniecie skillem to zadaje obrażenia 4x, to jeszcze gdy staniecie obok jakiegoś potworka lub metina albo gracza z innego królestwa to DMG sam atakuje zwykłymi ciosami co pół sekundy, nie musicie już trzymać spacji czy klikać ciągle! czyli mniej więcej tak:

Uderzenie - Przerwa 0.5 Sek. - Uderzenie - Przerwa 0.5 Sek. - Uderzenie... mam nadzieje że kapujecie

Link do Hacka :

Skanu nie ma, ponieważ plik waży ponad 100MB... ale zapewniam że jest czysty!!

A teraz, jak używać tego DMG?

Otóż po pobraniu pliku, będziemy mieli 4pliki które będą nazywały się PC, PC, PC2, PC2

Pliki te Wklejamy do folderu Pack który znajduje się w folderze z zainstalowanym Metinem. Gdy zapyta was o podmianę plików, klikacie Tak. Najlepiej zrobić sobie kopie zapasową oryginalnych plików, gdybyście chcieli odinstalować DMG, poprostu wklejacie oryginalne pliki.

Teraz poprostu włączacie metina, i hack powinien działać.

UWAGA!

Jeżeli po włączeniu Metina wyskakuje wam error i napis LOG, to znaczy że prywatny serwer na którym chcieliście sobie pograć na DMG ma zabezpieczone pliki w PACK i nie da się na nim uruchomić ŻADNEGO hacka!

Mam nadzieje, że spodoba się wam to DMG, Licze na +'y

Opublikowano

Nowe konto i mam uwierzyć ? Daj skana to pogadamy. Ten serwer na pla mi nie wyglądał a co dopiero na pliki gf / ymir

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...