Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ciekawych autorskich pomysłów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie szukam jakieś własne wasze pomysły na serwer easyhc, skyblock, skywars, creative.

Co można dodać ciekawego :) Coś własnego.

banner.png

Opublikowano

SkyWars - dotaki stale dodaj , jakieś rudy który zdobywa się za np diamenty z dodatków stałych i kupuje się elitarna broń

SkyBlock - dotaj mobarene i zarabianie na stworach czyli plugin Cookie Monster , następnie możesz zamienić tego skyblocka na water skyblocka ale z dobrą maszyna 

Creative - dodaj jakies śluby itp cos realnego tam mozesz dodac bo takto gra sie tam szybko znudzi typu: sluby , prace , rozwody , dzieci itp :D wiesz o co mi chodzi 

EasyHardcore - Mozesz dodac tam jakies autorskie gildie , sojusze z innymi graczami , jakis drop ale slaby zeby trudno bylo dostac itemki na gildie 

Jak masz jakies pytania to pisz do mnie na pw to ci pomoge ;)

Opublikowano

SkyWars - dotaki stale dodaj , jakieś rudy który zdobywa się za np diamenty z dodatków stałych i kupuje się elitarna broń

SkyBlock - dotaj mobarene i zarabianie na stworach czyli plugin Cookie Monster , następnie możesz zamienić tego skyblocka na water skyblocka ale z dobrą maszyna 

Creative - dodaj jakies śluby itp cos realnego tam mozesz dodac bo takto gra sie tam szybko znudzi typu: sluby , prace , rozwody , dzieci itp :D wiesz o co mi chodzi 

EasyHardcore - Mozesz dodac tam jakies autorskie gildie , sojusze z innymi graczami , jakis drop ale slaby zeby trudno bylo dostac itemki na gildie 

Jak masz jakies pytania to pisz do mnie na pw to ci pomoge ;)

Mógłbyś napisać wiele wiele pomysłów? Mam maszynę bardzo dobrą oraz mam na to kwotę żeby wykupić lepszą, nie wydaje na laski/gry tak jak połowa właścicieli serwerów.

Z ekipą serwera chcemy bardziej to rozkręcić dzięki jakichś pomysłów od użytkowników MpcForum oraz naszych pomysłów do tego :)

banner.png

Opublikowano

Jesli chcesz wiecej pomysłów to napisz na pw do mnie to ci rozpisze jeszcze pare :D

Opublikowano

Mam pomysł na serwer PVP. Za każde 10 zabójstw zdobywa się kolejny poziom, a za każdy kolejny poziom - 1 diament. Diamenty to waluta serwerowa. Np. za 10 diamentów możesz ulepszyć sobie miecz, za 15 mocniej, itd.

Opublikowano

Mam pomysł na serwer PVP. Za każde 10 zabójstw zdobywa się kolejny poziom, a za każdy kolejny poziom - 1 diament. Diamenty to waluta serwerowa. Np. za 10 diamentów możesz ulepszyć sobie miecz, za 15 mocniej, itd.

Mam na planie robienia serwer PVP ale na którym będą różne tryby związane z PVP ;).

­

Można byłoby dodać działki na których można budować i mapę dla wszystkich. ;)

Napisałem coś autorskiego lub ciekawego...  To co napisałeś jest prawie na każdym serwerze Creative.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...