Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody rabatowe oszukanie konkursu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wygrałem w konkursie co do wygrania były te gry za 1zł. Zgodnie z instrukcją dodaję do koszyka wiedźmina 1 i 2, wpisuję kod i wszystko mam za 0zł, to nie 1zł ale nie będę narzekał. Tak sobie potem myślę - co będzie jak dodam coś do koszyka? Dodałem jeszcze 2 gry, i dopiero za piątą wyskoczyła cena 30zł. Małym druczkiem pisało -75zł. Więc wziąłem do tych wiedźminów jeszcze jedną grę, bo na tyle starczyło. 

Więc, teoretycznie oszukałem ten konkurs. Czy mogą mi coś zrobić? Nie aktywowałem jeszcze niczego w razie czego.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jeśli coś zauważą, po prostu ci tych dodatkowych gier nie wyślą zapewne. Nic więcej nie zrobią, bo to wina ich systemów, nie twoja. 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Już mam je w bibliotece, mogę już wyświetlić klucz. Tylko tego nie robię jak by nagle stwierdzili że robię coś nie tak. 

Opublikowano

Nawet jeśli, to z ich winy, że sobie nie dopilnowali, śpij spokojnie :P

Opublikowano

masz przejebane oni już fbi do ciebie wyslali sprawdzone info bo moj brachol jest kierownikiem federalnych uciekaj z kraju póki możesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...