Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o starym dobrym serwerze metin2?

unborn12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam iż tworze właśnie serwer metin2 i wpadłem na pomysł aby stworzyć starego dobrego metin2 bez żadnych jakiś broni oraz zbroi z kosmosu wziętych. Postanowiłem zrobić serwer coś typu DragonMt2 czyli zwykle hwangi, eq smoka, i parę dobrych broni bez jakich kolwiek zbędnych dodatków, oczywiście serwer troszkę ulepszony aby dyla dobra zabawa oraz przyjemna długa gra :)

Co o tym sadzicie i czy wy jako gracze Metin2 chcielibyście taki serwer? :)

Opublikowano

Moze napisz , ze chcesz stworzyc serwer i nie umiesz dodac nowych broni , zbroi itp , wiec postanowiles zapytac ludzi co o tym mysla ;)

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Kolejny gówniak który "postanawia zrobić serwer" i chce robić w starym stylu bo nie potrafi zrobić nic ciekawego.

Zrozumcie że na serwerach wzorowanych rokiem 2010 nie zagra więcej niż 100 osób.

vlRm1nY.png

Opublikowano

Jak chcecie grać w starym dobrym stylu to grajcie na Wom2 :) Tam nie ma dziwadeł, jakiś nie wiadomo jakich broni i nie wiadomo co. Stary dobry metin2, w dodatku jest to obecnie najlepszy hard jakiego widziałem. Jest zagraniczny, gra tu europa, ale jest kilka polskich gildii i polaków jest całkiem sporo. 

Opublikowano

Po 1 nie jestem gowniakiem a po 2 umiem dodawac nowe zbroje itd tylko chcialem sprawdzic czy ktos by chcial starego metin2 ale widze ze niektorzy juz cisna na mnie zamiast normalnie napisac. Jezeli ci sie taki serwer nie podoba to poprostu napisz ze nie i tyle.

Opublikowano

Po 1 nie jestem gowniakiem a po 2 umiem dodawac nowe zbroje itd tylko chcialem sprawdzic czy ktos by chcial starego metin2 ale widze ze niektorzy juz cisna na mnie zamiast normalnie napisac. Jezeli ci sie taki serwer nie podoba to poprostu napisz ze nie i tyle.

Za napisanie  ,, nie i tyle'' to warny lecą <3

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano
zwykle hwangi

To już niebańskie lepiej by się prezentowały. Ja miło wspominam czasy kiedy M2 nabierał dopiero popularności a zawsze nie lubiłem Hwangów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...