Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy emulator deadZ jest darmowy?

SebaPL01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy DeadZ jest darmowe?

Wiem że kiedyś było ale przestałem grać.

Tak Deadz jest darmowe ,ale występuję mikro-płatności typu skin postaci 

­

Opublikowano

Nie chce tutaj nikogo zniechęcać, ale to premium jest troche "op". Podczas gdy zwykły gracz, by mieć full skill tree musi ubić ok 7k zombie, gracz premium musi ubić 3 razy mniej, to troszke w*****a.

Opublikowano

Nie chce tutaj nikogo zniechęcać, ale to premium jest troche "op". Podczas gdy zwykły gracz, by mieć full skill tree musi ubić ok 7k zombie, gracz premium musi ubić 3 razy mniej, to troszke w*****a.

Tak ,ale to nie zmienia gry ktoś może sobie na-expić tyle, a np jest lepszy w pvp od premki

­

Opublikowano

Aha dzięki za odpowiedź.:)

I jeszcze jedno pytanie czy jak się ściąga z DeadZ Game Client April 27 2015 Host: mega.co.nz 

to pobrać wszystkie 6 partów ?

Opublikowano

Aha dzięki za odpowiedź. :)

I jeszcze jedno pytanie czy jak się ściąga z DeadZ Game Client April 27 2015 Host: mega.co.nz 

to pobrać wszystkie 6 partów ?

Jeżeli dobrze pamiętam to tak ,lub jeżeli masz możliwość pobrania w jednej paczce 

­

Opublikowano

Powinny na pulpicie ogólnie co do pytania wyżej to pobierasz wszystkie i po prostu do jednego folderu i potem włączasz tylko launcher.

Btw. Staraj nie pisać double postów by nie otrzymać warna ;)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...