Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cracki to może i maja pojedyńcze osoby i wątpie, że ktoś się w najbliższym czasie tym podzieli, a jak już to napewno nie na MPC.

jbzoKz9.png

Budowniczy
Opublikowano

koledzy tak trudno wpisać w google? http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=832475

tylko nie jestem pewien czy to pobrać :D

To jest zwykły injector o to się nie bój nawet na dobreprogramy taki znajdziesz.

Opublikowano

Ok wstrzyknął dll jakimś smieciowym injectorem :D kolejny banvave i po koncie :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@MrCh4nk .dll :P

@Edit Ten opis najlepszy, jak by to ująć "uncrackable" :C

każdy koder wie że nie ma czegoś takiego czego sie nie da zrobić, nie wymagam tego od ciebie bo wiem ze nie jestes i nie bedziesz taka osoba.

@top

jak ktoś zrobi cracka to go bedzie sprzedawal proste..

Opublikowano

Jak można scrakować coś płatnego i później sprzedawać cracka? F**k logic

Opublikowano

każdy koder wie że nie ma czegoś takiego czego sie nie da zrobić, nie wymagam tego od ciebie bo wiem ze nie jestes i nie bedziesz taka osoba.

@top

"Jak ktoś zrobi cracka to go bedzie sprzedawal proste.." no chyba nie ... po to się robi cracka żeby nie kupować suba na L# ... ja mam i jestem zadowolony że nie muszę czekać te miesiące na crack'a a 50zł miesięcznie to nie jest tak duży wydatek ale kto co woli co do samego tematu że jest crack może i on być ale wątpię że zostanie on tutaj opublikowany a jeżeli tak to za jakiś miesiąc 

@up 

szybszy :D 

Opublikowano

jakbyście nie byli idiotami i znali prawa rynku to bym nie musiał teraz pisać no ale, kolego z fucklogic = 15 lat gimbo twuj krul finn sprzedaje skrypt płatny za mniejszą kwotę tak samo stefsot więc? crackowanie czyli RE to nie jest 1 dzien to jest kilka/kilkanaście dni + ogromna wiedza i za cracka ktoś będzie chciał kasę lol, jestescie zjebanymi idiotami.

-Proszę nie raportować tego posta.

Neoxyh

Opublikowano

jakbyście nie byli idiotami i znali prawa rynku to bym nie musiał teraz pisać no ale, kolego z fucklogic = 15 lat gimbo twuj krul finn sprzedaje skrypt płatny za mniejszą kwotę tak samo stefsot więc? crackowanie czyli RE to nie jest 1 dzien to jest kilka/kilkanaście dni + ogromna wiedza i za cracka ktoś będzie chciał kasę lol, jestescie zjebanymi idiotami.

Błagam cię wyjdź z tego forum i nie wracaj! Które to już konto?

Opublikowano

Błagam cię wyjdź z tego forum i nie wracaj! Które to już konto?

płaczę, rn marcelli coś pierdoli, k***a prosiles o elobuddy mnie hehehema mistejka i c**j wie kogo jeszcze xD ciesz sie ze ci nie wyslalem tego co chcialem polski cwelu

Neoxyh

// Neoxyh napisał, aby nie raportować tego posta, ponieważ noncooperation ma permanentnego bana, więc nie ma sensu nadawać kolejnych ostrzeżeń :)

Renissance

Opublikowano

Neoxyh

płaczę, rn marcelli coś pierdoli, k***a prosiles o elobuddy mnie hehehema mistejka i c**j wie kogo jeszcze xD ciesz sie ze ci nie wyslalem tego co chcialem polski cwelu

Neoxyh

Rozumiem, czyli obraza dozwolona na tym forum.

@topic nie zacznie się spam crackiem dont worry :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

jakbyście nie byli idiotami i znali prawa rynku to bym nie musiał teraz pisać no ale, kolego z fucklogic = 15 lat gimbo twuj krul finn sprzedaje skrypt płatny za mniejszą kwotę tak samo stefsot więc? crackowanie czyli RE to nie jest 1 dzien to jest kilka/kilkanaście dni + ogromna wiedza i za cracka ktoś będzie chciał kasę lol, jestescie zj****ymi idiotami.

Neoxyh

Nie wiem skąd się koleś urwałeś, ale najwyraźniej coś ci się pojebało. finna znam tylko z opowieści i żeby śmieszniej było nie mam nawet konta na nulledzie. Który idiota wolałby płacić za cracka niż dopłacić, mieć oryginalny projekt i szybkie update? Aktualnie mam wyjebane w te tematy, bo mam przerwę od lola, ale w sumie nie będę patrzył jak jakiś j****y random zagaduje do mnie w ten sposób i ustawia ludzi w temacie

p.s 15 lat? Poskładałbym cię jak origami

@Edit

Przed daniem bezpunktowego ostrzeżenia mógł mnie ktoś poinformować, że pisze do kogoś kogo nie ma

Opublikowano

@rafen tak czy siak ludzie kupują "vipa" na nuledzie by miec evade taniej niz 50$ na bolu 

Mówimy tutaj o sharpie a nie bolu. Jakbym miał zapłacić tyle za samo evade mając obok wygodniejszego i lepszego L# za 3x niższą cenę z darmowymi skryptami to chyba odpowiedź jest prosta. Odrzuca nieco sam fakt o banwave, szwabie i jego ekpie, który lubił robić ludzi w c***a, ale za te pieniądze można kupić coś bardziej przydatniejszego, czy zabrać dziewczyne do kina. Nie zamierzam płacić takiej ceny za oryginalny projekt a tym bardziej za cracki, bo to już w ogóle trzeba nie używać mózgu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...