Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue screen na laptopie

Elek009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po włączeniu komputera wciskaj klawisz F8 do momentu pojawienia się listy zaawansowanych opcji uruchamiania. Wybierz z niej opcję włącz wideo w niskiej rozdzielczości (lub ostatnia znana dobra konfiguracja, jeśli pierwsza opcja nie pomaga). Komputer powinien się uruchomić i będziesz w stanie usunąć wadliwy sterownik.

Opublikowano

Tak ci wyświetla podwójnie czy tylko ruszyło się zdjęcie ?  Problem jest ze sterownikiem grafiki.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pobierz najnowsze sterowniki np porzez używając jakis program Driver easy on Ci automatycznie zbajdzie nowe i zaktualizuje :)

Druga sprawa to zrób update windowsa.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło wyskakiwał blue screen za blue screenem i blue screenem poganiał . I informacją "Memory_Mangment" "I ta co pisałem wcześniej" "Albo wgle. bez informacji "

Zrobiłem format komputera i teraz pojawia się problem ponieważ mam komunikat 

261491432321711372867.jpeg

Próbowałem instalować z płyty,usb zmieniałem opcje w biosie nic nie pomogło .Ściągałem kilka wersji windows 7 na wszystkich to samo czyli to wina komputera .

Sprawdziłem dysk Hiren's Boot Cd nie ma żadnego bad sectora .Nie wiem co robic dalej ;(

Aha chyba już wiem o co chodzi robie test pamięci ram jest 4% i jest 100000 Errors ;(

sygna00e9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...