Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam taki sprzęt:

AMD A8 6600K

RADEON 8570D

8GB RAM DDR3

WHITEENERGY 500W

Płyta główna gigabyte f2a88xm-ds2

Jak najlepsza karta graficzna będzie tu pasowała?

Ps:A jaka za 400zł?

Opublikowano

Do tego zestawu to i R9 295x, ale kosztuje trochę ponad 4 tysiące :P

A tak do 400zł to myślę, że Radeon 7870 2gb ddr5 256-bit dasz radę dorwać i GTA5 zadziała (tak jbc.), ale mówimy wtedy o używanej grafice, z nowych nie patrz, bo za 400zł to nic nie dorwiesz nawet znośnego.

btw. ja za 480zł dorwałem R9 270 (jak się okazało, to koleś trochę nie ogarnąć i sprzedał mi R9 270x, więc zrobiłem interes życia), ale i R9 270 za 500zł to już dobra cena za używkę. Szukaj okazji a kupisz ;) Ja kupiłem to inni też mogą.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Na tym sprzecie mam 30 fps w gta 5 na średnich to da sie jakos grac.

A radeon r7 250 albo gt 740?

Chciałbym taką kare graficzna na której dobrze będzie działać antyaliasing bo teraz mam bardzo pszarpane krawędzie nawet jak ustawie antyaliasing.

Opublikowano

to samo co integra lub niewiele lepsze, zostan na integrze a jak chcesz miec wiecej fps kup lepsze ramy

Lepsze ramy? Wydaje mi się,że lepsza karta graficzna to więcej fps

Opublikowano

Nie wiem czemu nikt z powyżej wypowiadających się osób nie zwrócił uwagi na zasilacz z czarnej listy,tak czy inaczej będzie konieczna wymiana zasilacza.

Opublikowano

Lepsze ramy? Wydaje mi się,że lepsza karta graficzna to więcej fps

masz integre ktora lubi dobrze taktowane ramy, fajnie sie w cos takiego zaopatrzyc, lepszy wyjscie niz kupywanie kart za 300zl

do apu nie ma sensu dokupywania dedykowanych kart, bo na tym ta platforma nie polega, juz lepiej to sprzedac i kupic i3/i5, przezyc na integrze chwile i kupic jakies fajne gpu, ale to od warunkiem zmiany psu jak wczesniej zauwazono 

Nie wiem czemu nikt z powyżej wypowiadających się osób nie zwrócił uwagi na zasilacz z czarnej listy,tak czy inaczej będzie konieczna wymiana zasilacza.

cos takiego jak gt 740 czy r7 250 bierze tyle pradu co nic, wiec jak ma zamiar kupowac takie karty to od biedy moze zostac taka zasilka

­

Opublikowano

Inaczej spytam

Jak włoże tu taką karte co wymieniłem to będzie lepsza wydajność?

Ta integra wyświetla bardzo brzyki obraz,wszystko jest poszarpane a na dalszym planie nie wyraźne więc chciałbym żeby miec jakies gpu żeby dobrze wyświetlało ta grafike.

Widziałem test radeona r7 250 to w bf3 na ultra w fullhd było 30 fps no to nie jest tak źle a na pewno lepiej niz ta integra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...