Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Fps Shooter typu S.K.I.L.L Special Force 2 .

Heros2545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie wymieńcie mi waszym zdaniem najlepsze gry fps shooter podobne coś do S.K.I.L.L Special Force 2 wypiszcie w odp np :

tytuł gier fps Shooter : 

- 1 tytuł 

- 2 tytuł itd ;)

Czekam na odpowiedź...  ;)

Opublikowano

Mają to być darmowe gry czy mogą być płatne? Jak dla mnie BF3, COD Black Ops (1), Combat Arms, Arctic Combat (RIP) kilka lat temu były grami do których chciało się powracać - szkoda że teraz takich gier nie robią :P

Opublikowano

Mają to być darmowe gry czy mogą być płatne? Jak dla mnie BF3, COD Black Ops (1), Combat Arms, Arctic Combat (RIP) kilka lat temu były grami do których chciało się powracać - szkoda że teraz takich gier nie robią :P

no wiem Artic Combat też dobra gierka była ale już jej nie mam za dużo hacków i se nie poradzili tak samo w District 187 ;). Mi chodzi też o darmowe strzelanki fps shooter najlepiej 2014-2015r ;)

Opublikowano

Też spędziłem spory czas w AC, smutne. Gra miała spory potencjał.

Co do gier, to może któreś America's Army ( 3 lub Proving Grounds ) lub Warface. Najlepiej by pasowało AC bo ta gra to był taki Call Of Duty f2p. :(

Opublikowano

Też spędziłem spory czas w AC, smutne. Gra miała spory potencjał.

Co do gier, to może któreś America's Army ( 3 lub Proving Grounds ) lub Warface. Najlepiej by pasowało AC bo ta gra to był taki Call Of Duty f2p. :(

No  :(

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...