Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS

ViscaElJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka sytuacja, że ktoś w pewnej grze dał mi coś a ja wysłałem mu SMS do lol`a. I musiałem mu podać numer telefonu. On go sobie tam gdzieś wpisał, w celu jakiejś niby weryfikacji, ok wysłałem wszystko, on mi dał to co miał dać na tej grze. Moje pytanie brzmi: CZY ON TERAZ PRZEZ TEN NUMER MÓJ ZAPISANY W TEJ WERYFIKACJI W LOL`U MOŻE SOBIE SAM "WYSYŁAĆ" SMS ZA MOJE PIENIĄDZE Z KARTY? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ 

Opublikowano

Może użyć twojego numery do czegokolwiek. Czy to kupowanie RP przez SMS, rozmowę itd. Głupio zrobiłeś - musisz liczyć się z konsekwencjami. 

Przeważnie trzeba coś potwierdzić Smsem więc masz ten komfort bezpieczeństwa. 

Opublikowano

Jest taka sytuacja, że ktoś w pewnej grze dał mi coś a ja wysłałem mu SMS do lol`a. I musiałem mu podać numer telefonu. On go sobie tam gdzieś wpisał, w celu jakiejś niby weryfikacji, ok wysłałem wszystko, on mi dał to co miał dać na tej grze. Moje pytanie brzmi: CZY ON TERAZ PRZEZ TEN NUMER MÓJ ZAPISANY W TEJ WERYFIKACJI W LOL`U MOŻE SOBIE SAM "WYSYŁAĆ" SMS ZA MOJE PIENIĄDZE Z KARTY? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ 

Nie, bo zawsze przychodzi SMS "zwrotny" z informacja, ze doładowanie takie i takie i żeby potwierdzić wyślij sms na ten numer, najczęsciej o treści "ok" wiec jak bedziesz ostrożny z numerami premium to nic ci nie grozi.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Może użyć twojego numery do czegokolwiek. Czy to kupowanie RP przez SMS, rozmowę itd. Głupio zrobiłeś - musisz liczyć się z konsekwencjami.

Przeważnie trzeba coś potwierdzić Smsem więc masz ten komfort bezpieczeństwa.

Czyli nie może nic kupić za moje pieniądze? Bo napisał mi "dzięki za sms" (dość dawno mu go sprzedałem) i zdziwiłem się trochę, a ze nwm ile miałem na koncie to boje sie, ze mogl cos kupic po długim czasie jak podalem mu nr telefonu ;d

Opublikowano

Czyli nie może nic kupić za moje pieniądze? Bo napisał mi "dzięki za sms" (dość dawno mu go sprzedałem) i zdziwiłem się trochę, a ze nwm ile miałem na koncie to boje sie, ze mogl cos kupic po długim czasie jak podalem mu nr telefonu ;d

Jak nie wysłałeś zadnego SMS zwrotnego to nie masz sie o co martwić. 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Jak nie wysłałeś zadnego SMS zwrotnego to nie masz sie o co martwić.

Kiedyś jak mu go sprzedałem to chyba coś wysłałem, ale teraz nie. Czyli jestem bezpieczeny?

Opublikowano

Kiedyś jak mu go sprzedałem to chyba coś wysłałem, ale teraz nie. Czyli jestem bezpieczeny?

Powtarzam po raz kolejny, że żadnej kasy z karty Ci nie zabierze jeżeli nie bedziesz odpisywał na żadne SMSy premium.

jbzoKz9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...