Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - czy warto kupić?

wiespeke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta arma co jest akutalnie za 16.99 euro na steamie, duzo ludzi w nia gra ? Szybko znajde ekipe do gry ? I czy oplaca sie ja kupic, napalilem sie.

Opublikowano

Na multi w Arma 2 gra już zdecydowanie mniej osób niż kiedyś, bo dobre kilka miesięcy temu wyłączono usługę GameSpy, która działała razem z Armą i odpowiadała za wyszukiwanie serwerów.

Aktualnie by dołączyć do jakiegoś serwera to trzeba się do niego połączyć bezpośrednio, najlepiej wyszukać jakiś na Gametrackerze.

Nie kupuj Army 2 na Steamie, bo np. na G2A możesz ją kupić już za 15 zł, za taką cenę warto dać szansę.

Z ekipą może być już ciężej, zdecydowanie więcej osób gra w Arma 2: Operation Arrowhead, która działa poprzez Steamworks i tam multi działa bez zarzutu.

Gra w to dobre kilkanaście tysięcy osób, więc jeśli chcesz ekipy do Army 2, to może lepiej jakbyś kupił OA.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Warto kupić Arme 2 Sam ją mam i jestem zadowolony tylko 1 minus... Bardzo dużo jest serwerów DayZ 

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...