Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21 lvl - problem

PatrykExTrEmE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobić lvl na mobkach ; p

Skocz kilka razy na jakiegoś dungeona , lub kilka razy pvp . Pvp opłaca się robić ze względy na itemy ;D , a przy okazji wbijesz troche expa .

Opublikowano

To troszkę nie dobrze, bo bodajże na 23 poziomie otrzymujemy misję na nasz pierwszy artefakt. Jeżeli do tej  pory misje się samoistnie nie pojawią, powinieneś skierować się do Administracji gry, gdyż przez błąd możesz być stratny. 

2ir98uw.png

Kliknij w sygnaturę, aby przenieść się na FanPage serwera Ashain.pl

Opublikowano

1 problem rozwiązany. Obleciałem całą mapę i znalazłem npc który miał dla mnie głównego questa.. dziwne że nie miałem tego questa pod J ani ścieżka nie pokazywała mi gdzie mam iść, ale mam kolejny problem bo mam teraz questa w którym trzeba zebrać 5 graczy i wejść na jakiś dungeon koniec blackdaggera, no i jak zebrałem tą piątke to nie możemy przejść przez te drzwi. Pomógłby ktoś?

Opublikowano

Cała drużyna powinna zebrać się pod drzwi, aby teleportacja była możliwa. Zbierz grupę, spotkajcie się pod wejściem i kliknij "F" na drzwi. Ewentualnie dodaj się do kolejki pod klawiszem "K", choć z tego co pamiętam zanim zostanie to umożliwione należy wykonać tego questa wchodząc drzwiami. Nie jestem do końca pewna, aczkolwiek nie zaszkodzi spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...