Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam współwłaściciela

moka1116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Nazywam się Kamil, mam 17 lat.

Zawitałem na to forum ponieważ poszukuję współwłaściciela serwera minecraft.

Nie będę nic pisał o serwerze, ponieważ jest to dopiero pomysł, i boję się że może go ktoś "pożczyć".

Jedyne co mogę dodać to to że serwer będzie miał charakter pvp.

Czego oczekuję:

-Posiadania własnej maszyny/ wynajęcia takowej .

-Posiadania części ekipy, ewentualnie zaproponowanie kogoś.

-Umowy.

-Promocji.

-Dobrego kontaktu,i tzw. "Dojrzałości emocjonalnej"

-Miło by było jeżeli posiadał byś kogoś(lub robił to Sam), kto pisze pluginy na dość zaawansowanym poziomie.

Co mogę zaoferować:

-Początkową konfiguracje serwera (VPS/Dedyk)

-Instalacje pluginów, i sklejenie tego wszystkiego w kupę.

-Pomysł.

-Wizję rozwoju.

Nie oszukujmy się, żeby postawić taki serwer trzeba posiadać i, bez tego nie ruszy, wykładam je od SIebie i licze tego od drugiego właściciela.Więcej info na PW.

Co mogę dodać na koniec :D, długo myślałem nad tym jak powinien wyglądać taki serwer i mam nadzieje że pod uwage wziąłem wszystkie kwestie, napewno nie będzie to zwykłe pvp, ale COŚ więcej ;)

W razie gdyby ktoś nie posiadał ekipy, mam kilka osób z Forum podpatrzonych, ale nie znam ich w jaki kolwiek sposób :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co napisałeś Ty oferujesz tylko pomysł... Wymagasz prawie wszystkiego od "współwłaściciela", a od siebie nic nie dajesz. Masz środki na serwer, reklame, grafika? VPS'a chyba potrafi skonfigurowac każdy piszący pluginy.

Pasjonat
Opublikowano

Na współwaściciela poważnego servera czy sieci to za mało dajesz od siebie, chyba że masz na mysli jakiś mniejszy server, który dopiero bedziecie rozwijać i z małą ilością slotów.

lzJdkMd.png

Opublikowano

"Nie oszukujmy się, żeby postawić taki serwer trzeba posiadać i, bez tego nie ruszy, wykładam je od SIebie i licze tego od drugiego właściciela.", Nie wymaga wszystkiego

Opublikowano

"Nie oszukujmy się, żeby postawić taki serwer trzeba posiadać i, bez tego nie ruszy, wykładam je od SIebie i licze tego od drugiego właściciela.", Nie wymaga wszystkiego

Trochę zle zaczynasz, jesli ktos oferuje maszynę pod serwer to on jest właścicielem a ty jedynie współ jesli mozna to tak nazwac. Napisz mi na pw co to masz za pomysl na serwer to sie zastanowie 

Nieregulaminowa sygnatura

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...