Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista youtuberów.

Ylayla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Hej! Co sądzicie o pomyśle by stworzyć temat odnośnie youtuberów, znanych czy mniej znanych, którzy w jakimś stopniu pomogą naszym graczom w przejściu gry czy zachęceniu do grania. Wiecie, mam na myśli to by stworzyć taką listę, która będzie akceptowana przez grono moderatorów czy administratorów i dodawać do listy ludzi z youtube'a, którym zarówno możemy dzięki temu pomóc się wybić lub sami (jeśli nagrywamy i potrzebujemy się wybić) znajdziemy swoje grono widzów, które będzie was, nas subskrybowało.

Wiecie, różni ludzie nagrywają jak przejść daną grę, nagrywają poradniki itp. 

Zapraszam do dyskusji.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Jak na moje to jak ktoś chce solucje gry, to sobie wklepie w wyszukiwarke i znajdzie. A taka lista to tylko reklama dla youtuberów. Jeżeli już, to nowe kanały, które poszukują widzów.

Opublikowano

Jak na moje to jak ktoś chce solucje gry, to sobie wklepie w wyszukiwarke i znajdzie. A taka lista to tylko reklama dla youtuberów. Jeżeli już, to nowe kanały, które poszukują widzów.

Tak, jest to reklama ale też z korzyścią właśnie dla początkujących, którzy być może kryją się nawet tu na MPC a nie wiedzą jak się wypromować.

­

Opublikowano

Z takim tematem to raczej do działu z propozycjami odnośnie zmian na forum.

Wrzuciłam tutaj by najpierw zobaczyć co ludzie myślą o takim czymś. Ale widzę, że raczej same negatywne opinie. No ale poczekam, może ktoś jeszcze odpisze. ;)

­

Admin Cienia
Opublikowano

mpcforum to raczej nie miejsce na promowanie za DARMO, aczkolwiek róbta co chceta, mnie niema, ja nic nie wiem, zarobiony jestem

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak jakiś polski youtuber ma być na liście to Cyber Marian i smiechawaTV

dokładnie + kilku innych

gdyby taka lista powstała to podejrzewam że w czołówce byłoby gowno ktorym jara się tylko gimbaza i poctawufka więc lepiej nie robić takiej listy.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...