Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin napisac pod EasyHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gildie jak kolega wyżej napewno antyDDOSa, Drop z : wylączeniam, włączeniem danego dropu + jakieś bonusy za dany lvl kopania ? :-), jak chcesz możemy się dogadać co do generatoru mapy :-). Mam ładny terrainControl autorski!

Opublikowano

Gildie, Toolsy z configiem, Ochronna przy nowych graczach za awansowana nie jakiś god na kilka min - , -. 

Plugin na stoniarki z optymalizowane.

banner.png

Opublikowano

Jeśli zamierzasz pisać plugin publicznie, to proponuję tworzenie konfigurowanego "sidebaru" kompatybilnego z pluginem FunnyGuilds oraz z odpowiednimi zmiennymi.
Możesz również stworzyć plugin, który każde ulepszenie zbroi z "ochrona IV" zmieniał na "ochrona III", oraz proponuję plugin na drop z tzw. "lvl'em górnictwa", gdyż jest to banalne do napisania, a nie widziałem aby ktoś taki plugin udostępnił.

@Edit
Oczywiście "sidebar" do 48 znaków.

~Pozdrawiam, Kresrek007.

logo-mpc.png

Opublikowano

Zgadzam sie z @Kresrek007 juz kiedys szukalem takiego pluginu z lelevem kopania ale znalazlem tylko skrypt :/ Mialo by to dzialac na takiej zasadzie ze jak gracz wykopie pierwsze np. 32 kamienia zwieksza mu sie level i na chacie np. Przed nick by pisalo ktory ma level. I np od 4lvl moze dopiero pisac na chacie. A poza tym to normalny plugin na drop.

Ps.

Ale te gildie z /g efekt tez by bylo fajnie zobaczyc

Pps.

A moze gildie z wbudowanym dropem?

Opublikowano

gildie jak kolega wyżej napewno antyDDOSa, Drop z : wylączeniam, włączeniem danego dropu + jakieś bonusy za dany lvl kopania ? :-), jak chcesz możemy się dogadać co do generatoru mapy :-). Mam ładny terrainControl autorski!

Posiadam juz plugin na drop taki a moim zdaniem nie ma po co pisac Gildi bo FunnyGuilds sa chyba najlepsze

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Hahaha, ty nie znasz nawet podstaw javy, jak ty chcesz plugin napisać ziomeczku ?

Masz racje nie znam i ja sie tylko pytam o to bo moj technik to pisze wiec shut up.

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Masz racje nie znam i ja sie tylko pytam o to bo moj technik to pisze wiec shut up.

W temacie masz jaki "napisać" 1 os. czyli "ja"  Więc Składaj zdania poprawnie :*

@topic 

## pisze to żeby nie dostać 5% ostrz.

Napisz "Plugin" na otwieranie Enderchesta komendą .

Tylko sama metoda :)

I

V

sender.openInventory(sender.getEnderchest());

sender.sendMessage(ChatColor.RED + "Ta komende zaprogramował slynny  MaxTheFuck");

## Sender = Pobiera gracza który wysłał wiadomość

## openInventory() = Otwiera Inventory

## getEnderChest() = pobiera ender chest gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...