Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Superluxy do cs?

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam razer electry, są świetne, tylko po paru godzinach grania uszy nakurwiają, są po prostu niewygodne w c**j. Dlatego szukam słuchawek do cs:go i do muzyki tak do max 150zł. Linki np allegro. Lajcury lecą za dobre propozycje :D­

zy95qg.png

Opublikowano

Superluxy.. Jest wiele wersji ale powiem tyle że w 681B jest zbyt zniekształcony dźwięk. Nie jestem jakimś audiofilem ale scena duża to kroki się zlewają, nie do końca pewne pozycjonowanie oraz dźwięk jest dość zniekształcony.

graphic.png
Opublikowano

Też miałem niewygodne słuchawki. Mam superluxy i mogę w nich spać, wstawać, chodzić do szkoły i siedzieć 24/7.

Bierz Superlux HD681, najlepsze do 100zł. Jeśli masz 150 to możesz się skusić na wersję Superlux HD681 EVO.

Ma również zarąbiste opinie, ale od siebie nic nie powiem, bo nie miałem styczności. Na mpc superluxy są bardzo

polecane.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Witam, mam razer electry, są świetne, tylko po paru godzinach grania uszy nakurwiają, są po prostu niewygodne w c**j. Dlatego szukam słuchawek do cs:go i do muzyki tak do max 150zł. Linki np allegro. Lajcury lecą za dobre propozycje :D­

sueprluxy za 100zł będą lepsze dźwiękowo od twoich razerów i wygodniejsze.

Opublikowano

­Co to za pytanie, jesteś tu redaktorem, chyba wiesz na jakich słuchawkach się gra w cs  :D 

Właśnie bardzo dobre pytanie kolega zadał. 

Nauszne, czy douszne?

b6tusk.jpg

Opublikowano

Właśnie bardzo dobre pytanie kolega zadał. 

Pod jakim względem? nikt nie gra w cs na dousznych :D Pewnie widziałeś jak na jakimś turnieju tak grają, bo mają po 3 pary słuchawek, jedne dokanałowe, drugie na nie założone i trzecie na szyi z mikrofonem, a to tylko dlatego żeby nie było słychać wrzasków z widowni. Myślę że rozwiałem Twoje wątpliwości  :rolleyes:

­

zy95qg.png

Opublikowano

Pod jakim względem? nikt nie gra w cs na dousznych :D Pewnie widziałeś jak na jakimś turnieju tak grają, bo mają po 3 pary słuchawek, jedne dokanałowe, drugie na nie założone i trzecie na szyi z mikrofonem, a to tylko dlatego żeby nie było słychać wrzasków z widowni. Myślę że rozwiałem Twoje wątpliwości  :rolleyes:

­

Racja :D ja gram na sluchawkach z telefonu CityTone Vision i wszystko spoko slychac ;D bedzie jakas roznica miedzy tymi hd luxami od tych sluchawek z telefonu :D?

Opublikowano

Racja :D ja gram na sluchawkach z telefonu CityTone Vision i wszystko spoko slychac ;D bedzie jakas roznica miedzy tymi hd luxami od tych sluchawek z telefonu :D?

Tak, mam JBL'e za 200zł i razery za tą samą cenę i dzwięk na JBL jest 2x słabszy, chociaż to parenaście razy lepsza marka, to JBL są dokanałowe i nie mają szans :D

­

zy95qg.png

Opublikowano

Znam typka co gra na dokanałowych za 40zł i jest w stanie perfekcyjnie określić gdzie kto stoi, ale co z tego jak słuch mu już pada. Strzały z kałasznikowa są 'za głośne' żeby ich słuchać na dokanałowych.

Superluxy dla mnie pod telefonem (z zmodyfikowanym eqalizatorem) grają wyśmienicie, soczyście a zarazem z dobrym basem (chociaż wersja 681B nie jest do tego stworzona). Ale pod komputerem, używając albo karty dźwiękowej Audio prodigy Cube albo integry są po prostu słabe a w szczególności do csa. Takie jest bynajmniej moje zdanie, ja używam Prodigy Cube + Shure srh240A które no cóż.. Pozycjonowanie mają dość dziwne. Raz są w stanie określić perfekcyjnie gdzie ktoś stoi a czasem dają dupy. Jeśli chodzi o rzeczy typu kroki są chyba jednymi z najlepszych słuchawek w jakich słyszałem kroki (idzie dokładnie określić ile typa idzie) ale szczegóły takie jak wysokie tony czyli: otwieranie drzwi/plant paki jest strasznie trudne do usłyszenia porównując je do HD681B. Siberie ma kolega, to gorzej pozycjonują niż jego poprzednie no-namy za 60 zł :).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...