Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineBox 1.8

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chujostwo, nie chciało się adminowi zrobić ładnego schematu wyspy tylko kwadratowe gówno dał..... Chat wygląda jak by ktoś zwymiotował kolorami, o tabie to już nawet nie wspomnę! 1.8 taki ma z*******e opcje.

Nie polecam!

2/10 skraca się na 1/5.

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Trochę ssie.

Spawn może i fajny, pewnie z neta, ­ale chat i wyspy to już przegięcie.

Chat wygląda jakby ktoś tam nasrał, wszystko mało czytelne, a admin oczywiście pierdylion kolorków. Jak to na serwerach dla dzieci.

Tab... nosz k***a, porażka, 1.8 jest tak z*******e, a on to jebie, bo nawet mu się TitleManagera wgrać nie chciało, który ma fajne opcje animacji na tabie. P o r a ż k a.

Admin niby mówi że ogarnie wszystko na dniach, ale ja już po tym serwerze widzę, że nic z tego nie będzie.

Prezentacja dość okej, ale sam serwer zrobiony jak by na jakiejś pieprzonej paczce, bo wygląda jak g ó w n o.

Wszystkie spolszczenia z internetu, a tam gdzie się nie dało to po prostu jest po angielsku. Co to ma być.

Miliony dodatków, paintball, spleef, mobarena (no to jeszcze fajne), po ch$!^7? To jest serwer SKYBLOCK a nie MINIGAMES. Nosz cholera jasna.

Pozdro, moja ocena to takie... mocne 2/10

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

­@ellanore

Proszę usunąć FanPage serwera.

Czas: 2 godziny.

Zrobione.

Chujostwo, nie chciało się adminowi zrobić ładnego schematu wyspy tylko kwadratowe gówno dał..... Chat wygląda jak by ktoś zwymiotował kolorami, o tabie to już nawet nie wspomnę! 1.8 taki ma z*******e opcje.

Nie polecam!

2/10 skraca się na 1/5.

Pozdro!

Trochę ssie.

Spawn może i fajny, pewnie z neta, ­ale chat i wyspy to już przegięcie.

Chat wygląda jakby ktoś tam nasrał, wszystko mało czytelne, a admin oczywiście pierdylion kolorków. Jak to na serwerach dla dzieci.

Tab... nosz k***a, porażka, 1.8 jest tak z*******e, a on to jebie, bo nawet mu się TitleManagera wgrać nie chciało, który ma fajne opcje animacji na tabie. P o r a ż k a.

Admin niby mówi że ogarnie wszystko na dniach, ale ja już po tym serwerze widzę, że nic z tego nie będzie.

Prezentacja dość okej, ale sam serwer zrobiony jak by na jakiejś pieprzonej paczce, bo wygląda jak g ó w n o.

Wszystkie spolszczenia z internetu, a tam gdzie się nie dało to po prostu jest po angielsku. Co to ma być.

Miliony dodatków, paintball, spleef, mobarena (no to jeszcze fajne), po ch$!^7? To jest serwer SKYBLOCK a nie MINIGAMES. Nosz cholera jasna.

Pozdro, moja ocena to takie... mocne 2/10

Dziękuję za opinie.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

@ellanore Strasznie się zawiodłem, Spawn do BANI, w ogóle to jest serwer mini gry + skyblock ? Sky nie zdążyłem zwiedzić bo pierwsze co to poszedłem na mini gry, z których nie dało się wyjść. Po zarejestrowaniu, wyjściu i po wejściu ponownie, trzeba było się jeszcze raz rejestrowa, KICHA TOTALNA. Póki co nie polecam :( 

Opublikowano

@ellanore Strasznie się zawiodłem, Spawn do BANI, w ogóle to jest serwer mini gry + skyblock ? Sky nie zdążyłem zwiedzić bo pierwsze co to poszedłem na mini gry, z których nie dało się wyjść. Po zarejestrowaniu, wyjściu i po wejściu ponownie, trzeba było się jeszcze raz rejestrowa, KICHA TOTALNA. Póki co nie polecam :( 

Po wyjściu i wejście trzeba się logować, a nie jeszcze raz rejestrować.

Z każdych mini-gierek da się wyjść, wystarczy szybka komenda /spawn

Przejrzystość została poprawiona, zapraszam.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Po wyjściu i wejście trzeba się logować, a nie jeszcze raz rejestrować.

Z każdych mini-gierek da się wyjść, wystarczy szybka komenda /spawn

Przejrzystość została poprawiona, zapraszam.

Ta twoja poprawiona przejrzystość polega na usunięciu chatu (standardowy minecraft) i wpierdoleniu TitleManager bez żadnej zmiany.

No po prostu szczyt epickości.

­

Opublikowano

Ta twoja poprawiona przejrzystość polega na usunięciu chatu (standardowy minecraft) i wpierdoleniu TitleManager bez żadnej zmiany.

No po prostu szczyt epickości.

­

Tobie już kolego dziękujemy. Stanowcze wypierdalaj, nie grasz, opuść temat. Nie, nie opuść... wypierdalaj z tego tematu.

@AdamGrzegorz

PS. Nawet nie próbuj odpisywać zbulwersowany dzieciaczku.

Serwer ten służy tylko i wyłącznie do zabawy, a nie do pokazywania jakiej to ty klasy pluginy masz.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Tobie już kolego dziękujemy. Stanowcze wypierdalaj, nie grasz, opuść temat. Nie, nie opuść... wypierdalaj z tego tematu.

@AdamGrzegorz

PS. Nawet nie próbuj odpisywać zbulwersowany dzieciaczku.

Serwer ten służy tylko i wyłącznie do zabawy, a nie do pokazywania jakiej to ty klasy pluginy masz.

Kto tu jest zbulwersowanym dzieciaczkiem :D

Jeżeli ja mam się bawić na takim gównie, to pozdrawiam :D

Jak dla ciebie zabawa polega na utapianiu się w gównie i patrzenie na c*****y chat, gratulacje xD

Nie, nie będę "wypierdalał", tępię takie serwery, które nie powinnny ujrzeć światła dziennego.

Wyjdź i usuń ten serwer, dzięki :)

Pozdrawiam

Czekam na bana z powodem "papa" :D :D każdy tak robi, kogo się hejtuje :D każdy oprócz mnie, bo szanuje każdego gracza, nie tak jak ty :D

Z*******A ADMINISTRACJA :D

To się nazywa szacunek! Brawo! 

@AntyFlameAndBlezur

Fajny serwer 1/10, polecam admini fajni i wogule fajnie :D:D:D:PPP!!!!!111oneone

Ale ogólnie nie podoba mi się tab, jest słaby ;/

­

Opublikowano

Moze i dosyc dobra reklama (grafiicznie) 

Ale wykonanie naprawde słabe

Schemat wyspy jest z internetu

Niektóre zresztą mapy takze pochodzą z internetu

Podejrzewam ze wszystkie pluginy nie są nawet dobrze skonfigurowane i napewno nie są autorkie...

Pozdrawiam

Opublikowano

Wbijać na serwer, nie słuchać się tych zbulwersowanych dzieciaków. Hahaha, ale ich ellanore pojechał, co za beka :D

Wbijajcie, z*********e jest!

Opublikowano

Szkoda że ss z handlu i sklepu są źle graficznie zrobione.

Zresztą większość pluginów od handlu da się zbugować, wiec nie polecam.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...