Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysl na nazwe serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar stworzyc serwer , jednak przy planowaniu pojawil sie maly problem..

Ten problem to nazwa serwera , mianowicie nie moge w ogole wymyslic nazwy serwera , znaczy mialem juz pare nazw , ale albo brzmialy one jak kopie innych serwerow , albo jakos dziwnie albo byly ciezkie do zapamietania itp, wiec prosze nie piszcie w komentarzach ze nie chce mi sie samemu ruszyc du*y , bo zastanawiam sie juz pare tygodni.

Dziekuje z gory za odpowiedzi i pozdrawiam :P

Opublikowano

Ustal z czym chcesz mieć związany serwer. Chodzi mi tutaj o coś takiego, że np zagraniczne topowe serwery (np. hivemc) mają jakiś motyw przewodni. We wspomnianym serwerze jest to pszczoła. Może tym się zasugeruj, zrób też coś przewodniego i ku temu idź za nazwą. Żeby nazwa była ciekawa możesz wziąć np jakieś dwa angielskie słowa i je jakoś wymieszać i połączyć w jedno, aby utworzyło ono zupełnie nowe i ciekawe słowo. Będzie wtedy oryginalnie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Serwer bedzie mial wiecej trybow , wiec nie bedzie tylko jednego , o jakims logo jeszcze nie myslalem , bo wolalbym zrobic logo po tym , jak wymysle nazwe oczywiscie , prosze was tylko nie dawac mi nazw typu "xxxcraft" lub "minexxx", dziekuje

Opublikowano

Sravcraf

Craftologia

Craftomaniak

Mine24Craft

Ty to naprawdę nie lubisz tej gry :D

@topic $$$$$SWAG$$$$$

MajnForest

DeMinecraft

TuJakasNazwaMozeKiedysBedzie

Wczytywanie...

Ładowanie...

Usuwanie...

NieWiemCodalej123

MajnSwagerst

SwagerstwoNaTymSerwerzeRZĄDZI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...