Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
560761419930383948912.jpg

EasyHC

560761419930383948912.jpg

Informacje:

Adres IP serwera: easysv.ench.pl

Ilość slotów: 100

Typ serwera: Survival + Gildie

Wersja serwera: 1.7.x

Premium: NIE

Potwory: TAK

Zwierzęta: TAK

Nether: TAK

PvP: TAK

Opis serwera:

Witajcie, dzisiaj cala ekipa  chciałaby wam przedstawić nowy serwer  - Survival + Gildie

w tym naprawdę dopracowany serwer Survival + Gildie

Nasz serwer stawia na estetykę, efektywność pluginów

To wszystko powoduje, że nasz serwer jest wyjątkowy.

Wszystko to co robimy jest specjalnie dla graczy aby gra na serwerze była dla nich bardzo przyjemna.

Bez zbędnego pisania, zapraszam na serwer ss serwera dodam wkrótce przepraszam.

IP SERWERA:easysv.ench.pl

IP TeamSpeak3: mc-serwery.gclan.pl

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem! 

Administracja:

_Daniel , Kita123 - Główni właściciele serwera, zajmujący się serwerem technicznie, pomocą dla graczy oraz konfiguracją TS3.

Opublikowano

tak wasz serwer jest wyjątkowy! W dzisiejszych czasach bardzo ciężko znaleźć serwer easyhc, myślę, że na pewno bęzie u was grało dużo osób :)

żartowałem

1. Tryb to już szkoda słów, miliony takich serwerów są

2. Prezka zrobiona z dupy, zero screenów jakiś informacji o serwerze itd

3. Wszystko co robicie jest dla graczy, by gra była przyjemniejsza. Zgaduję, że vipy/svipy po 10-20zł dodatkowo jeszcze inne pierdy. 

4. Nie wiem co wy na tsie jakimś max 32 slotowym z gclanu chcecie konfigurować ..

5. Zgaduję, że reklama na mpcforum to szczyt waszego reklamowania? czy może jeszcze ktoś mający +|- 100 subów wstawił reklamą na yt ? Na pewno nie macie dobrej reklamy i nie bęzie u was grało więcej jak 30 osób.

Z taką prezką gdzie praktycznie NIC nie ma no to wiadomo, że nie polecam / nie zagram itd. :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Przeglądając forum publikacje serwerów jestem zalamany.

Wszędzie PVP i PVP. Czy wy nie macie innych pomysłów na własny serwer? Robicie kopie, brak słów. A dlaczego się tak dzieje? Tworzycie serwer w jeden dzień i myślicie że się wybijecie. Na wysokie stanowisko trzeba zasłużyć

Może ktoś ma odwagę napisać własne Pluginy? Nie, bo przecież to jest trudne

Taka odpowiedz słyszałem kilkakrotnie

Nie wejdę na wasz serwer bo on mnie nawet nie zachęca :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nasz serwer jest wyjątkowy - mówi tak już większość osób grający na nim! *dziś dodajemy amulety , nowy drop , skrzynki jak w cs:go .

Kuźwa jak ja nie lubie takich typów... Skrzynie jak w cs:go ? Czyli będą dropić karabiny itp... Jedynie co wspólnego z csgo mają to że jest system losowania i tyle... A to zmienice nazwe z EasyHC na EasySV to nie ma różnicy. Koledzy u góry dobrze napisali więc nie będe niepotrzebnie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ma słabą prezentację, na pewno tam nie wbiję bo już było w ch#j takich serwerów. Powiedz mi po co kolejny server do tej grupy hmm? Wiesz ile porządnych easyhc/sv już powstało? Coś czuję, że server postoi z tydzień, może dwa tygodnie nie dłużej.

52718291273710441791.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...