Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Myszki do Cs go

TyMeK999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 

Szukam myszki do Gry w Cs GO . 

Moja gra w cs go jest na wysokim poziomie i takie też myszki szukam . 

Czy może mi ktoś polecić myszkę oraz podkładkę pod nią . 

Myszka tak do 

120 zł 

Podkładka do

50 zł . 

Z góry dzięki . 

Opublikowano

Trust gxt 25, wcale nie trzeba miec myszki za miliard zl. Bardzo dobrze chodzi, tylko scroll sie pieprzy. Znam ludzi ktorzy maja sprzet za pare kafli a graja jak kupa #wieczne silvery.

Wracajac do myszki, jest wygodna lezy w lapie idealnie z tego co pamietam koszt myszki 60 zl.

Takze nie sluchaj sie pseudo prosikow z kalacha. Myszka ma tobie pasowac nie pashy czy innym pro graczom.

Opublikowano

Do myszki dołożyłbym troszkę i kupil Zowie fk1 albo razer deathadder. 

SteelSeries QCK

@wiespeke

Grałem na sprzęcie za 20 zł z tesco, ciągle ruszała mi się myszka, miałem niekontrolowane ruchy itp. Kupiłem zowie fk1. Słuchawki creative i właśnie mam dobrze zapowiadający się klan e-sportowy, range w cs'ie supreme. itp

Jeśli chcesz do czegoś dojść w tym czymś to musisz zainwestować.

MPC Love<3

Opublikowano

Albo któraś z myszek SS albo Bloody. U mnie wybór padł na bloody tl9 bo lepiej mi w ręce leżała.

Co do podkładki to albo SS QCK albo Podkładka A4Tech XGame X7 - (ma 3 różne rozmiary). Ja różnicy nie odczuwam pomiędzy nią na QCK a jest o wiele tańsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...