Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS , bony sr+40

JOZIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze w takiej sprawie, czy robienie postaci na 20lvl i mixowanie fms to dobry sposob? Czy tym sposobem da sie wbic srednie obrazenia +40. Jesli tak to niech napisze ktos komu sie to udalo i po ilu zmiankach. Ja probowalem juz ponad 100 razy i maksymalne srednie jakie uzyskalem to 29%. Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

to wszystko zalezy od szczescia, jednemu wejda po 3 zmiankach a innemu w ogole. ja wymixowalem max 37sr, a mixowalem z 30-40 fmsow i ribow. ogolnie jak wprowadzili te zmianki to byl to jeden z lepszych zarobkow, teraz taki sredni, sr 30-35 nie sa juz tyle warte ile kiedys ;) generalnie jest to dobra odskocznia od metkow i dobre zajecie jak sie ma dobra postac expiaca i szybko to wychodzi z 3ema postaciami na raz. troche chaotycznie chyba to wyszlo, ale moze ogarniesz przekaz :D

Pasjonat
Opublikowano

Witam, pisze w takiej sprawie, czy robienie postaci na 20lvl i mixowanie fms to dobry sposob? Czy tym sposobem da sie wbic srednie obrazenia +40. Jesli tak to niech napisze ktos komu sie to udalo i po ilu zmiankach. Ja probowalem juz ponad 100 razy i maksymalne srednie jakie uzyskalem to 29%. Prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje za pomoc :)

Każdą postacią możesz mixować eq, więc nie ma sensu tego robić. Niektóry będzie walczył z bronią i 2 dni i nie będzie miał średnich 40+, a niektórzy mogą po kilku zmiankach mieć i 50+. To nie jest serwer easy, gdzie średnie wchodzą pyk i już, także cierpliwości.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wbicie śr 40+ to kwestia farta.. może wejść za 100000 razem, a może też za 2, 3

Jednakże można zarobić takim sposobem. mixuj fmsy do 30 śr+ lub 10+ UM

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mi max jakie wbiło to 25 w FMS'ie i 30 w RIB'ie. Zostawiłem, bo nie są złe, a i inne bony przyzwoite weszły :P

Sposób oczywiście dobry, bo jak by nie patrzeć - dobra broń za free (tym bardziej na niskim lvl).

Musisz jednak uzbroić się w cierpliwość, bo na to reguły nie ma :)

HB5fLf7.png

Pasjonat
Opublikowano

MI właśnie w ribie weszło chyba około 43, a mixowałem 10 minut. Trzeba mieć farta, cheatów na to też nie ma.  :P

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano
 Czy tym sposobem da sie wbic srednie obrazenia +40

Nie ma sposobow na wbijanie ustalonej wartosci, albo masz szczescie i pada +40 albo nie masz i nie pada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...