Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europe tagi - co z tym zrobic?

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry jesli powielam pytanie ale loguje sie do CA tylko po nagrody dzienne, a do dzialu na mpc nie zaglądam

mam jedno pytanie; po co mi te europe tag? mam ich 15 co z nimi zrobię?

tak samo te zimowe coiny (te co wyglądają jak do losowania ale nic z nimi sie nie da robić; są od ubieglego roku)?

Hejo

Opublikowano

Wymieniasz na nagrody w zakładce sklep i tam masz zakładę Scavengers Job czy jakoś tak. I do wyboru za 30 tagów jakąś broń, za 10 myst gear a za 15 chyba skrzynkę z GP.

Opublikowano

Dzięki za odp, nie wiedzialem o tym :P

Jeszcze 2 pytania:

AK dostaje sie na perma?

mam jeszcze 70 snow coin ponad, co z nimi o.O

Hejo

Opublikowano

Tak, AK na perma.

S Coinsy to event tam sprzed miesiąca/dwóch, mi też setka została bo to bardzo słaby event był i szkoda było czasu mielić kółkiem, możliwe że w przyszłości się jeszcze przydadzą ale raczej proponuję discarda walnąć - bo np. z lucky charmami w ostatniej edycji nie zaliczało charmów z poprzednich więc......

Opublikowano

Gdzie ta zakładka?

Jobs->Scavenger Jobs->zjeżdżasz niżej i są 3 misje "Collect 10/20/30 Europe Tag", i jak na nie też klikniesz to od razu widać nagrody, jak dojdzie do 100% wybrana przez Ciebie to odbierasz nagrodę stamtąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...