Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minęło już 16 dni, nie mogę się wymieniać

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dokładnie 30 kwietnia 2015 roku został włączony system steam guard, loguje się do steam codziennie ponieważ gram, nic nie kombinuje ani nie mieszam tylko cierpliwie czekam te 15 dni.

Dziś w nocy i 00:00 minął 15 dzień, obecnie jest już 16 dzień i nadal nie mogę się wymieniać...

Czy ktoś miał podobny problem? jest na to rozwiązanie?

Opublikowano

Sprawdź czy masz takie ustawienia w profilu.

j2Ui1oI.png

Możesz podać zdjęcie ze Steam Guarda.

Steam Guard(u mnie)

LsSDg35.png

Opublikowano

Komentowanie mam ustawione dla znajomych jednak wszystko co w pierwszym screnie jest oczywiście tak samo..

Co do drugiego screna również wygląda identycznie z tym że data jest

Steam Guard od 2015.04.30

W czwartek o północy minęło 15 dni

JsJHRK1.png?1

Opublikowano

To nie jest dokladnie 16 dni, steam jest popierdolony i wszyscy o tym wiedza, mysle, ze jeszcze 2-3 dni and will be ok.

Opublikowano

30 dni rynek bo mam napisane że odblokująrynek 29 maja o godzinie 16:38

Zaś wymiany nie są jeszcze odblokowane i cały czas pisze 15 dni.

Cały czas czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

W kliencie steam wchodząc na rynek pisze

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:

• Zakup dokonany ostatnio w Sklepie Steam zdaje się być ważny, ale należy jeszcze odczekać 30 dni. Więcej informacji...
  • Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 15 dni. Więcej informacji...
  • Zabezpieczenie Steam Guard zostało ostatnio zresetowane lub włączone i musisz teraz odczekać 15 dni. Więcej informacji...
  • Twoje konto musi być pod ochroną Steam Guard przez co najmniej 15 dni. Aby znieść to ograniczenie...
Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 29.05.2015, 16:34:54.

Na stronie steam rynek pisze

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:

• Zakup dokonany ostatnio w Sklepie Steam zdaje się być ważny, ale należy jeszcze odczekać 30 dni. Więcej informacji...
  • Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 7 dni. Więcej informacji...
  • Zabezpieczenie Steam Guard zostało ostatnio zresetowane lub włączone i musisz teraz odczekać 15 dni. Więcej informacji...
  • Twoje konto musi być pod ochroną Steam Guard przez co najmniej 15 dni. Aby znieść to ograniczenie...
Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 29.05.2015, 16:34:54.

Różnice są w tym

• Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 15 dni. Więcej informacji...

Nic nie rozumiem kompletnie, dalej nie moge się wymieniać a cerpliwie czekam nic nie grzebie, nie kombinuje żeby mi to wreszcie odblokowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...