Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zdaję sobie sprawę że było wiele takich tematów wiec je obszukałem i szczerze się zawiodłem.Z tego co wyczytałem o League Sharp i koncie do niego trzeba skontaktować się z kimś kto musi mnie zaprosić,lub kupić jakieś konto ale jest ryzyko że korzystają z niego kilka osób przez co konto zostanie zbanowane.Czy nie da się jakoś tego scrackować,obejść (albo jakiś generator kont? Sorry wierze w bajki xD) żeby móc odpalić ten programik?Za pomoc będę bardzo wdzięczny. :)

Opublikowano

Jak narazie cracka nie ma a jedyne wyjscie jest czekanie na otwarcie rejestracji albo zaproszenie, tak czy siak L# jest paid wiec jesli nie masz zamiaru placic to nawet nie oplaca sie sciagac bo tylko 2 gry na dzien

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

A co to za problem mogę cie zaprosić tylko podaj mi swój e-mail na PW :D co do crack'a nie ma i na razie nie będzie kup sobie suba za miesiąc za 50zł i nie będzie problemu 

Budowniczy
Opublikowano

1zł 60gr dziennie to nie jest duzo 2 fajki i 20 groszy te złoty sześdziesiąt to w szkole mozesz nawet nasepic ba i z dyche nawet to nie jest tak duzo jak sie patrzy w sumie tylko czy chcesz płacić kłamcy na początku jak sharp jeszcze powstał na forum pisało że ów projekt nie będzie płatny ale jodus zwęszył miliony i prosze bardzo ale w sumie też bym tak zrobił na jego miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...