Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 14/05 Hexakill: TT, zmiany w bohaterach

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin do Irelki ładny, jestem za.

Wkurzają mnie już te stackujące się itemy, stackujące się postacie itd - niedługo Rito będzie musiało zmienić nazwę na League of Stacks. 

Opublikowano

W skinie u Irelci podobają mi się włosy <3 Aż takiego mocnego nerfa Leona nie dostała... Hexakill nie był jakimś super trybem, więc jest mi obojętny.

Opublikowano

Ten tryb hexakill będzie bez sensu, zbanują Katę, yasuo, fizza i inne tego typu op rzeczy i nie będzie czym tych hex robić.

Pomocnik
Opublikowano

Hexakill był nudnym trybem. Nic specjalnego, nie będzie oblegany. ;)

Hexakill był fajny, gdy wydano go po raz pierwszy na Summoner's Rift, na TT jest zbyt duży tłok.

Opublikowano

Hexakill był nudnym trybem. Nic specjalnego, nie będzie oblegany.  ;)

Poprzednim razem to były takie duże kolejki, że ciężko było się dostać. Nawet na PBE aktualnie gdzie normalnie są długie kolejki, to do Hexakill czeka się góra 30 sekund. Tak dużo ludzi lubi ten tryb.

Opublikowano

Świetnie!

Bardzo fajnie gra się na Hexakillu. Jeden z ciekawszych trybów. Dobrze, że to TT, a nie Summoners Rift. 

Co do nerfu... Nie jest jakoś bardzo bolesny.

313561454060320945952.gif
Nowicjusz
Opublikowano

Skin do irelki jest fantastyczny :) Sądzę, że skuszę się na kupno :D 
Tryb Hexakill jakoś nie przyciąga mojej uwagi, ale zagrać to zagram z znajomymi oczywiście. 
Leona nie dostała za dużego nerfa. Sądzę, że Leona dalej będzie grana jak dotychczas. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...