Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] FuBu jego zdjęcia wyciekły do internetu

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bekę mam z autora filmu. xD

Nie znam Fubu i nie wiem jaka jest osoba, ale takim filmem nic nie udowodnicie, tylko się ośmieszacie.

Ps. W c**j zdjęć, raptem dwa i po za tym to jest "40-letni chlop"? :D

Pozostaje mi wierzyć, ze to byla celowa beka.

Opublikowano

żenada, jeżeli to na serio to wydaje mi się że ty jesteś większym zerem.

a jeżeli to prowo, to niestety marne, postaraj się bardziej.

Opublikowano

­

Ludzie nie kierujcie swoich żali w moją stronę to nie jest mój film!

To czemu go udostępniasz? To nie podchodzi pod plagiat?

tenor.gif

Opublikowano

Zdjęcie jest prawdziwe. Potwierdzam, FuBu je raz dodał na FanPage, gdzie po moim skomentowaniu zaraz zostało usunięte. Oszust taki, że masakra. Czasem polecam zaufać takim filmom.

No dobra, zobaczyliśmy jego twarz, fajnie, ale co z tego? 90% osób śmiejących się z niego to gimnazjaliści o wadze > 80 albo dzieciaczki z pryszczami, no ale łatwiej pośmiać się z kogoś niż spojrzeć na siebie ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

No dobra, zobaczyliśmy jego twarz, fajnie, ale co z tego? 90% osób śmiejących się z niego to gimnazjaliści o wadze > 80 albo dzieciaczki z pryszczami, no ale łatwiej pośmiać się z kogoś niż spojrzeć na siebie ;)

Właściwie chodzi mi tutaj o prawdziwość filmu.

Opublikowano

Bekę mam z autora filmu.  xD
Nie znam Fubu i nie wiem jaka jest osoba, ale takim filmem nic nie udowodnicie, tylko się ośmieszacie.
Ps. W c**j zdjęć, raptem dwa i po za tym to jest "40-letni chlop"?  :D
Pozostaje mi wierzyć, ze to byla celowa beka.

Zgodzę się z tobą, to musi być celowa beka.

No dobra, zobaczyliśmy jego twarz, fajnie, ale co z tego? 90% osób śmiejących się z niego to gimnazjaliści o wadze > 80 albo dzieciaczki z pryszczami, no ale łatwiej pośmiać się z kogoś niż spojrzeć na siebie  ;)

Potwierdza, a to się zaczęło od Isamu, że on gimbusów nakręcił, a teraz ludzie się śmieją. :<

Opublikowano

40 letni chlop z pryszczami na ryju? 

A ta wgl film nie ma nic zwiazanego z tematyka metin2...

/kosz wielce z*******a modernizacjo tego forum...

Opublikowano

40 letni chlop z pryszczami na ryju? 

A ta wgl film nie ma nic zwiazanego z tematyka metin2...

/kosz wielce z*******a modernizacjo tego forum...

większość ludzi grających w metina wie lub słyszało kto to fubu i po wielu nagonkach na fubu ze strony youtuberów chyba chciało by wiedzieć jak to jest naprawdę z tym chopem i balmora :)

edit: a na dodatek słyszałem ze fubu zawyża swój wiek ale to niepewne

Hya: Zgodzę się z tobą, to musi być celowa beka. Kolego jestem kimś kto zna ich bardzo dobrze i znam ludzi którzy znają go lepiej i to no nie jest beka :)

Opublikowano

Nie rozumiem Hanysa - został wywalony z teamu i od razu oczernia serwer, udostępnia publicznie zdjęcia innej osoby. Kolejny nie wyżyty gimbus, jak isamu. I jak tu ufać takim ludziom? Bambus3k i FuBu dobrze zrobili wywalając go, szkoda, że nie zrobili tego 2 lata temu.

tenor.gif

Opublikowano

większość ludzi grających w metina wie lub słyszało kto to fubu i po wielu nagonkach na fubu ze strony youtuberów chyba chciało by wiedzieć jak to jest naprawdę z tym chopem i balmora :)

Prawdę mówiąc to większość ma to w d***e  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Małysza wyj3bali to zaczął się sapać

teraz Hanys zaczyna szczekać :)

Sam mówisz że serwery FuBu przynoszą małe dochody więc Jaruś zwalnia swoich pracowników od noszenia wody ;)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Yhym nic ten film nie pokazuje ciekawego ryj jak ryj fubu jak fubu będzie okradał ludzi z hajsu jak reszta osób które robią po to serwery metin2 dla zarobku nic w tym dziwnego i ciekawego ...

Opublikowano

Nie rozumiem Hanysa - został wywalony z teamu i od razu oczernia serwer, udostępnia publicznie zdjęcia innej osoby. Kolejny nie wyżyty gimbus, jak isamu. I jak tu ufać takim ludziom? Bambus3k i FuBu dobrze zrobili wywalając go, szkoda, że nie zrobili tego 2 lata temu.

Polska... Widac ze mu z zazdrosci dupke sciska.. tak samo bylo ze szczurem... Moim zdaniem takich ludzi tylko pod mur i do piachu...

Opublikowano

Niestety filmu brak:[ Nigdy nie zobaczę mordki gracza który zabijał Wodza Orków pięścią ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...